Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

БІЛА ШАФА-КУПЕ: вибираємо зручну і красиву

БІЛА ШАФА-КУПЕ: вибираємо зручну і красиву

У зв'язку з будівництвом нового будинку або купівлею квартири, після ремонту, або просто маючи бажанням відчути себе більш комфортно, виникає потреба змінити обстановку свого житла. Нові, зі смаком підібрані меблі, особливо якщо вони білі, - це завжди велике свято!

шкаф купе шкаф купе

Щоб втілити заповітні мрії про ідеальний білосніжній нтер'єр своєї вітальні або спальні, або хоча б про заміну якогось елементу в будинку, досить придбати шафа-купе білого кольору. Це стане відмінним початком перетворення свого «гніздечка» для тих, хто любить ідеальну чистоту і відчуття свободи. Адже відомо, що світлі тони додають кімнатам простору, і зовсім не важливо якого розміру приміщення, воно розшириться і безсумнівно буде виглядати елегантно і стильно.

ЧОМУ САМЕ БІЛИЙ?

Білий колір витончено і стильно вписується в будь-яку колірну гамму і є одним з найулюбленіших у дизайнерів. Він допомагає розкритися іншим кольорам в інтер'єрі. Його легко поєднувати як з найтемнішими відтінками, де вигідно можна зіграти на контрасті, так і з більш світлими - надаючи всьому інтер'єру легкості. А якщо додати яскраві елементи декору (червоний, синій, зелений), білий буде послужить фоном, зробивши основний акцент на інтер'єрних вкрапленнях.

шкаф купе

Більше підходить для людей сміливих і романтичних. З психологічної точки зору на людину діє дуже сприятливо, знімає напругу, що важливо для спальної кімнати. Якщо купуємо шафу-купе білу з дзеркалом, то знову вирішуємо проблему невеликого простору, додатково візуально його розширюючи.

ВІН Є У КОЖНІЙ КВАРТИРІ

На сьогоднішній день будь-яку квартиру важко уявити без шафи-купе. Він місткий, багатофункціональний, тобто використовувати його можна не тільки для спального приладдя та гардеробу, а навіть заховати побутову техніку. Тут він відмінно гармонує зі світлою постільною білизною. А якщо ви вирішили помістити в передпокої, варто вибирати ту, яка має комбіновані відкриті нижні і верхні полиці для зберігання взуття та головних уборів.

шкаф купе

Розсувні двері, на відміну від орних, економлять простір і відрізняються надійністю в експлуатації. Тут важливо вибрати якісні внутрішні матеріали і фурнітуру.

шкаф купе шкаф купе

Якщо з размірами більш-менш все зрозуміло, то як же не помилитися з глибиною, адже від цього залежить, чи помістяться туди всі речі. Все просто - орієнтуйтеся на полиці і ширину плічок на штанзі. Після вимірювання додайте до них 10 см, які заберуть стулки - і вуаля - оптимальні параметри.

ЯКИЙ МАТЕРІАЛ КРАЩЕ?

При покупці меблів дуже важливо вибрати матеріал з якого вони виготовлені. Якщо вибираємо більш бюджетний варіант, то це ДСП (плита зі склеєних тирси або стружок). Вона досить довговічна і безпечна для людини. Ось тільки роблячи вибір для житлового приміщення, треба звертати увагу на клас емісії ДСП (вага формальдегідних смол на 100 г продукції). Його ділять на три класи: Е1, Е2 і Е3. Найбільш безпечною вважається плита класу Е1. В її складі формальдегіди зводиться до мінімуму. Такі меблі можуть бути встановлені навіть у дитячих кімнатах.

Меблі з МДФ (плита з пресованої під високим тиском стружок) дорожча. Але тут немає синтетичних компонентів, тому це більш екологічний варіант. МДФ дуже стійкий до підвищеної вологості, тут не заводиться грибок і бактерії.

ЯКУ ФОРМУ ВИБРАТИ?

При виборі форми, враховують смаки та наявність вільного простору.

Розрізняють три основні форми: пряма, кутова і у вигляді трапеції.

шкаф купе

Основна функція кутового варіанту - це велика місткість і функціональність. Такий варіант може служити як гардеробна або навіть комора. Естетично вписується в будь-яке приміщення, може бути "родзинкою" інтер'єру і гордістю власника. Такими ж якостями володіє і трапецієподібний екземпляр.

шкаф купе

Пряма відрізняється від кутового нижчою вартістю, може бути встановлена в будь-яке місце кімнати і також буде виглядати актуально і оригінально.

ЯКИЙ ФАСАД ВИБРАТИ?

Дзеркальна і глянсова поверхня користується великою популярністю в наш час. Вона виглядає більш урочисто, святково, збільшує простір, більше підходить для вітальні. Вона вимагає більш ретельного догляду із застосуванням спеціальних засобів, ніж матова.

Дуже часто купують білу шафу-купе в спальню з матовою поверхнею. Така модель діє заспокійливо. Для тих, кому складно зробити вибір, можна підібрати комбіновані варіанти з декором.

шкаф купе

Ви звичайно ж встигли переконатися в тому, що на ринку працює дуже багато компаній з продажу меблів. Але вибираючи інтернет-магазин "Roomak", Ви, не виходячи з дому, можете вивчити величезний асортимент продукції, представленої провідними українськими і зарубіжними виробниками. Все, що Ви бачите на сайті - вже в наявність, тому Вам не потрібно чекати тижні, товар приїде вже протягом 2-3 днів.

На сайті Ви можете отримати висококваліфіковану консультацію менеджерів і купити шафу- купе, причому, значно заощадивши, адже ми враховуємо Ваші побажання і розуміємо потреби.

Купуючи в інтернет-магазині "ROOMAK" шафу-купе, ціна вас приємно здивує!

ВАМ СПОДОБАЄТЬСЯ!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: