Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Готові рішення для спальні

Спальний гарнітур є комплектом меблів, виконаним в єдиному стилі. Зазвичай він включає кровать, тумбочки. Іноді спальня може бути доповнена комодом, туалетним столиком, шафкою. Готове рішення – це стильна комбінація, яка ідеально впишеться до приміщення. Можна вибрати комплект із широкого асортименту пропозицій або замовити спальню відповідно до особистих уподобань.

 

Спальний гарнітур Спальний гарнітур Спальний гарнітур

 

Спальня на замовлення

 

Меблевий гарнітур в єдиному стилі виключає недоречне поєднання елементів, які не підходять один одному за типом, фактурою, кольоровою гамою. Можливість комплектувати спальню з готових деталей на вибір дозволяє облаштувати приміщення на власний розсуд. Переваги модульної конструкції на замовлення:

  • Повна відповідність композиції особистим уподобанням.
  • Можливість урахування габаритів та інших особливостей простору.
  • Бездоганна гармонія та функціональність.
  • Варіативність комбінацій, колірних рішень.

 

Модульний гарнітур дозволяє обладнати спальню стильно, ефектно та раціонально. Комплексне рішення - відмінний варіант для невеликих кімнат та приміщень з нестандартним плануванням. У готовій комбінації кожен елемент є функціональним і знаходиться на своєму місці. Можна організувати простір дуже зручно. Доступне пряме лінійне або кутове розташування.

 

Комплектація гарнітура

 

Меблі в спальні призначені для створення комфортних умов відпочинку та сну. Стандартна композиція включає такі деталі:

  • Ліжко.
  • Тумби.
  • Шафа.
  • Комод.
  • Приліжковий столик.

 

Ліжко – центральний елемент спального гарнітура. Вона має відповідати потребам сім'ї. Це може бути широка двоспальна або односпальна конструкція. Ліжко може бути з ніжками та без них. Поширені матеріали – МДФ, ДСП, натуральне дерево. Такі моделі надійні, екологічні та доступні у різних колірних рішеннях.

Приліжкових тумб може бути дві або одна. Зустрічаються приставні, навісні моделі та конструкції, вмонтовані в узголів'я ліжка. Це зручний варіант для зберігання дрібних повсякденних аксесуарів: косметика, гребінці, шпильки, книги та журнали. За відсутності туалетного столика тумба може виконувати його функції.

Спальню можна обладнати гардеробною або вибрати комплект, що включає містку шафу. На сайті легко підібрати конструкцію з відповідною кількістю секцій, навісних елементів, поличок та ящиків. Це може бути шафа-купе, кутова чи радіусна модель. Функціональні та естетично привабливі навісні варіанти.

Замість невеликої шафи або на додаток до неї можна використовувати комод. Це модель, що поєднує місткість та компактність. Невисокий комод - ідеальна деталь меблів для спальної кімнати, в якій живуть діти або люди похилого віку. Дістати потрібну річ і помістити її можна легко і без зусиль. Цікавий варіант – поєднання комода з дзеркалом.

Витончений столик виглядає стильно та ефектно. На ньому красиво виглядає парфумерія, статуетки, прикраси. Для спальні можливий класичний варіант або трельяж, трюмо.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: