Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Модний передпокій: обираємо стильні та зручні меблі

Передпокій - це приміщення в будь-якому будинку чи квартирі, яке першим зустрічає людей. Тому, саме від її оформлення буде залежати, яке перше враження складеться про увесь будинок. Але у квартирах, особливо тих, які знаходяться в будинках старої споруди, розміри її дуже малі. Тому головне завдання при облаштуванні цієї кімнати - правильно підібрати і розставити меблі. І зробити це так, щоб вона виконувала всі свої функції, але при цьому не захаращувала простір.

Передпокій Передпокій

Особливість цієї кімнати в тому, що в більшості випадків в ній немає природного освітлення. Тому дуже важливо вибрати меблі світлих відтінків, це дозволить наповнити кімнату світлом. Крім того, передпокій, купити яку ви хочете через інтернет, повинна відповідати сучасним тенденціям і довго зберігати свою актуальність.

В якому стилі оформити

Сьогодні найбільш модним вважається передпокій, меблі в якому білих, світло-бежевих або світло-сірих відтінків. При цьому, не варто в цій кімнаті змішувати стилі. Гарнітур повинен бути в одному стилістичному напрямку, щоб і без того маленьке приміщення не розбивати на частини.

В якому стилі оформити Передпокій
Матеріали

Також потрібно враховувати, вибираючи передпокій у коридор і те, що це приміщення першим зустрічає людей з вулиці. Тому, матеріали, з яких виготовлені меблі, повинні бути не піддаватися впиву вологи і бруду, при цьому добре митися і бути неяскравими.

Матеріали Матеріали
Які меблі вибрати

Якщо вам потрібнен передпокій не надто дорогий, то в першу чергу варто враховувати кількість людей, які проживають в квартирі. Якщо сім'я складається з пари, то потрібно брати меблі з запасом, адже незабаром напевно з'являться діти. Оптимальним варіантом вважається шафа-купе. По-перше, він приховує всі речі, таким чином не створюється відчуття захаращеності приміщення. Крім того, дверцята такої шафи можна облицювати дзеркалами. Тому, навіть вузький коридор буде виглядати набагато об'ємнішим і просторішим.

Які меблі вибрати

Якщо ж у вас сім'я велика, то необхідно використовувати весь простір стіни, починаючи від підлоги і до стелі. Такі системи зберігання зможуть вмістити в себе речі всіх членів сім'ї і розформувати їх так, щоб під час пошуку потрібної ви мали змогу не перебирати вміст шафи.

Які меблі вибрати Які меблі вибрати

Зручний передпокій, ціна на який буде залежати від багатьох факторів, обов'язково буде включати банкетку або вбудоване сидіння. А сучасне меблеве виробництво дозволяє під сидінням організувати закриту зону для зберігання взуття. Це не тільки зручно, але й естетично привабливо.

Які меблі вибрати

Якщо приміщення настільки мале, що не можна в ньому встановити навіть шафу, то в будь-якому випадку обов'язково потрібно вставновити систему вішалок. Найзручніше на стіну прикріпити гачки. Але щоб волога і бруд з верхньої одягу не бруднили стіни, потрібно за гачками облицювати поверхню стіновими панелями. Та для взуття в будь-якому випадку варто вибрати варіанти з висувними шафками. Ідеально, якщо їх вдасться вмонтувати у стіну.

Які меблі вибрати Які меблі вибрати
2018 диктує свої правила

У 2018 році актуальні простота і комфорт, саме тому ваша майбутня вхідна кімната повинна бути не тільки красивою, але ще й максимально функціональною і зручною. Віддайте перевагу екологічності обраних матеріалів, а відсутність зайвих речей дозволить не захаращувати простір. Краще зробити акцент на чомусь одному, наприклад, великому дзеркалі з красивою обробкою.

2018 диктує свої правила 2018 диктує свої правила

Нагадуємо, що білий колір в нинішньому сезоні дуже популярний і застосовувати його можна для всього будинку. Тому нехай кімната, яка зустрічає гостей, буде зразком порядку і чистоти, а монохромні або яскраві акценти завершать стильний образ.

2018 диктує свої правила

Найактуальнішими варіантами, які сьогодні представлені у великому асортименті в інтернет-магазині "Roomak" вважаються ті, які виконані зі світлих порід деревини. При цьому, дерево може бути, як фарбованим, так і покритим лаком, щоб зберегти його природну структуру.

Якщо ви вибираєте білий передпокій, то варто пофарбувати стіни в пастельні відтінки. Таке поєднання додасть теплоти, затишку і легкості приміщенню.

Вдалого вибору, дорогі клієнти.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: