Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Чи знаємо ми правду про ортопедичні матраци?

Хто не любить поспати? Доведено, що люди страждають безсонням в переважній більшості не висипаються через незручне ліжко, зокрема, матраца. У сучасному переліку меблевої продукції важко не «заблукати». Для початку, необхідно розібратися: вибрати звичайний пружинний або ортопедичний матрац, ціна якого на порядок вище. Навколо ортопедичних «покровителів сну» зібралося багато міфів, а в які з них вірити належить розібратися.

Ортопедичний матрац повинен складатися виключно з природних матеріалів?

Як не дивно, але це не зовсім правда. Суть в тому, що сучасні полімери перевершують природні матеріали по багатьом параметрам:

  • гнучкість і пружність (матеріал працює відповідно вказаним параметрам);
  • гіпоалергенний ефект (на натуральний наповнювач у деяких людей алергія);
  • ціна (полімерний матрац купити набагато дешевше, оскільки природний наповнювач обходитися дорожче).
Жорсткість запорука здоров'я!?

Така теза правдива лише при врахуванні вікових категорій людей. Справа в тому, що на жорстких меблів корисно спати дітям і людям середнього віку. Літня людина зі схильністю до набряклості м'яких тканин, при порушеннях в опорно-руховому апараті, ніколи не відпочине на твердій поверхні.

Один раз купив і надовго?

Якість сучасних меблевих виробів досить висока, особливо якщо компанія-виробник з хорошою репутацією. Відповідно, прослужити такий виріб може довгі роки. Але, це не означає, що на одному матраці потрібно спати від дитинства до старості. При виборі, необхідно враховувати індивідуальні особливості людини:

  • вага користувача (кожен виріб має свій поріг вагового навантаження);
  • вік (чим більше років людині, тим м'якше матеріал);
  • сезонність (багато людей купують два матраци, окремо на літо і зиму);
  • ріст (в залежності від зростання підбирається розмір);
  • стан здоров'я (напевно, найважливіший фактор. При будь-яких порушеннях в організмі, перед покупкою, варто проконсультуватися з лікарем. Ще краще, якщо це доктор-ортопед, здатний врахувати всі нюанси і підібрати правильну жорсткість).
Матраци Матраци Матраци
Як дізнатися ортопедична модель чи ні?

Знайти тонку грань в даному питанні досить складно. Конструктивно дані вироби можуть значно відрізнятися:

  • напівпружинні залежні блоки;
  • незалежні пружинні блоки;
  • безпружинні блоки.

Прийнято вважати, що саме безпружинні моделі мають ортопедичні властивості, в цілому це так, але якщо неправильно зробити вибір, то замість користі і спокійного сну ми отримуємо ускладнення зі здоров'ям. На даний момент, розроблено безліч моделей з незалежними пружинними блоками, які мають прекрасні ортопедичні властивості і не поступаються безпружинним. В даному випадку індивідуальний вибір робить сам покупець.

Ознайомившись з вищепереліченими питаннями і відповідями з легкістю можна зробити правильний вибір і купити матрац київ, місто, в якому це зробити досить просто.

А якщо звернутися за допомогою в наш інтернет-магазин "Roomak", то можна не просто зробити якісну покупку, але і пристойно заощадити. Великий вибір країн і брендів, в поєднанні з безкоштовною доставкою, не залишать байдужими нікого.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: