Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Декілька секретів, які допоможуть зробити маленьку квартиру просторою і затишною

Декілька секретів, які допоможуть зробити маленьку квартиру просторою і затишною

Власна квартира - справжня розкіш, навіть якщо вона маленька. Існує маса прийомів для того, щоб візуально розширити простір і зробити проживання якомога комфортнішим.

Практично організувати місце можна безліччю способів - наприклад, використовувати шафу купе, ліжко-горище, настінні полки. Для правильного оформлення маленької квартири не потрібно вдаватися до послуг дизайнерів, потрібно лише знати кілька базових правил, які допоможуть візуально і функціонально розширити житло.

Основні правила

Для візуального розширення простору використовуйте такі прийоми:

  • Розмежування. Намагайтеся максимально розділяти області різних призначень - таким чином в однушці легко можна організувати і вітальню, і спальню.
  • Свобода. Забудьте про рельєфну структуру - не використовуйте ступінчасті стелі, ідеальним рішенням буде натяжне глянсове полотно, яке зможе візуально значно збільшити простір.
  • Єдність стилю. У приміщенні повинна бути сумісна колірна гамма. Варто відмовитися від різких акцентів і зробити вибір на користь мінімалізму. А ще фахівці рекомендують використовувати якісне підлогове і настінне покриття, адже в однушці ви будете набагато частіше з ним контактувати.
  • Кожен сантиметр важливий. Не потрібно вішати важкі штори або гардини, які будуть займати кілька дорогоцінних сантиметрів простору. Вони не тільки не практичні, але ще і є справжнім пилозбірником. Краще використовувати ролл-штори або жалюзі - таким чином буде не тільки більше місця, але й з'явиться можливість раціонально використовувати підвіконня.
  • Світло. Гарне освітлення допоможе візуально збільшити квартиру і зробити її більш затишною.
спальни спальни спальни

Меблі

Правильно підібрані меблі можуть значно розширити простір. Дизайнери поділилися цікавим секретом: у квартирі-студії варто використовувати масивні меблі - вонистворють ілюзію простору. Поставити в однушку шафу купе, купити який можна прямо з доставкою додому, - відмінне рішення: в нього можна скласти всі речі і максимально звільнити місце.

Не варто створювати нагромадження - вибирайте багатофункціональні меблі, задійте підвіконня, вішайте полки трохи вище рівня очей. Постарайтеся відмовитися від перегородок і гачків на стінах - туди завжди знайдеться що покласти, що додасть відчуття тісноти.

Єдність стилю та практична організація простору - базові чинники, які допоможуть зробити просторою і затишною навіть наймініатюрнішу квартиру.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: