Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Двоспальне ліжко - не просто меблі, а центр будинку

Дизайн вашого житла - це не тільки предмети меблів, які потрібні для вашого проживання в ньому, а й загальний антураж, що впливає на психоемоційний стан як ваший, так і ваших домашніх. До цього питання слід підходити обережно, щоб ваш будинок не перетворився в місце для вживання їжі і сну, а був справжнім домашнім вогнищем, в якому ви будете себе почувати зручно, комфортно і тепло. Так само як і ваша сім'я.

Спальня

Головним місцем вважається спальня, хоча може здатися, що більшість часу ми в ній всього лише спимо. Однак, повноцінний сон - це позитивний заряд на весь день.

Розглядаючи двоспальні ліжка, варто розуміти, що це центр спальної кімнати, від якого вже будується весь дизайн даного приміщення. Щоб це було не просто приміщення, а дійсно спальня - слід врахувати всі предмети меблів. Серед них:

  • трюмо, туалетні столики;
  • пуфики і банкетки;
  • шафи, пенали або шафи-купе;
  • тумби та комоди;
  • стільці і столи;
  • полки, дзеркала, вішалки;
  • елементи декорування.

Всі ці предмети не повинні перегороджувати шлях вашої життєдіяльності або служити складами для речей. Їх функція не тільки в тому, щоб зберігати необхідні вам речі в спальні, але й створення загального затишку всієї кімнати.

Як розставити меблі для спальні

Предмети для догляду за зовнішністю варто розміщувати ближче до вікон, а можливо додатково оснащувати освітлювальними приладами. Шафи для зберігання одягу не повинні стояти на проході, але і не розміщуватися таким чином, щоб доступ до них був обмежений. Предмети для того, щоб можна було випити напій - необхідно розміщувати в напівосвітлених місцях, надаючи відчуття спокою. Дзеркала можуть надати ефект збільшення загального простору, при цьому не відволікаючи вас при проходженні біля них. Але починати варто все ж, з ліжка.

спальни спальни спальни

Ліжко - центр спальні

Купити ліжко двоспальне нескладно, але варто враховувати, що вони бувають різних розмірів, кількість ламелей розраховане на певну вагу відпочиваючих і їх активність, а дизайн самого ліжка і матеріалів, які в ній використовуються, також різноманітні.

Комфортна спальня

Ці ознаки, в сукупності, зададуть загальний тон вашої спальні і дозволять підбирати інші предмети меблів у відповідному стилі і способі. Весь цей комплекс меблів повинен відповідати всім вашим побажанням і дозволити не тільки спати, а й бути справжнім місцем для повноцінного відпочинку після виснажливого дня.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: