Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Двоспальне ліжко з підйомним механізмом - предмет для економії простору і бюджету

Двоспальне ліжко з підйомним механізмом - предмет для економії простору і бюджету

Метраж сучасних квартир у багатьох випадках вимагає економії простору, тому власникам часто доводиться вирішувати питання з пошуку ергономічних меблів, які дозволять не тільки заощадити площу в приміщенні, але й стати прикрасою інтер'єру.

Дизайнери пропонують масу варіантів, наприклад, придбати двоспальні ліжка недорого, які при встановленні ідеально впишуться в загальний вигляд кімнати, додатково нададуть місце для зберігання речей, оскільки оснащені підйомним механізмом, в конструкції передбачені спеціальні просторі внутрішні ящики. Фактично це поєднання спального місця і шафи в одній моделі.

Різновиди

Механізм для підйому матраца може бути декількох типів:

  • амортизатор газовий - найзручніший варіант для використання, має найвищий рівень надійності, прекрасну зносостійкість, при використанні не вимагає великих зусиль, відмінно переносить навантаження;
  • пружина - дешевший тип, терміни експлуатації 3-5 років, важливим моментом є сталь для виготовлення, чим вона простіше - тим меншим буде період експлуатації. Після певного часу деталі вимагають заміни;
  • петлі - найбільш економічний вид, відкривається після зняття матраца, далі досить просто притримувати рукою, щоб укладати/діставати необхідне.

Окремо розглядають форму каркаса ліжок. Простий конструктив - 2 спинки, 2 царги (бічні панелі), виготовляється, як правило, з ДСП. У другому випадку для надання більш декоративного вигляду додають накладки на спинку і царги, тобто біля ліжка є внутрішній чорновий каркас і зовнішній декоративний. Найбільш дорогим, міцним є варіант, де до загальної конструкції додають спеціальну поперечину, яка служить опорою, також спальне місце посилено ніжками, які забирають на себе частину навантаження.

спальни спальни спальни

Привабливе рішення

Придбання даного предмета інтер'єру не тільки відмінний хід при економії простору. Власник отримує прекрасне місце для зберігання, яке має достатньою містя. Великим плюсом є наявність ортопедичного каркасу практично у всіх моделей, що також знижує витрати. Дизайнери пропонують на вибір будь-які матеріали, тому кожен бажаючий може придбати виріб по необхідної вартості, якості.

Наш інтернет-магазин пропонує різноманітність форм, конструкцій, видів продукту, тому на двоспальні ліжка ціна починається з дуже економічною цифри, а найвибагливіші покупці можуть підібрати варіанти для вишуканого смаку на будь-який бюджет.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: