Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Ідеї зонування кімнати на дві частини спальню і вітальню

В умовах скромної площі будинку або квартири доводиться раціонально використовувати простір і поєднувати в одній кімнаті кілька функціональних зон. Перетворити велике приміщення в спальню і кімнату для гостей можна завдяки різним способам. Для цього можна купити спальню або встановити перегородку. Існує маса варіантів виконання, кожен з яких має свої переваги.

Особливості зонування

Правильний поділ вільного простору на зони дає можливість отримати комфортну і функціональну обстановку. Вибір предметів зонування залежить від площі і висоти приміщення, особливостей планування.

При поділі кімнати на дві зони - спальню і вітальню, необхідно дотримуватися одного стилю оформлення інтер'єру. Ліжко необхідно ставити в дальньому кутку кімнати поруч з віконним отвором. Простір, що залишився необхідно зонувати так, щоб всім гостям було комфортно перебувати в цій обстановці. Не слід розташовувати дивани, крісла та журнальний столик поруч з дверима.

Спальний гарнітур - відмінна можливість грамотно розділити простір на дві функціональні зони.

Гарнітур часто складається з наступних складових:

  • ліжко;
  • приліжкові тумбочки;
  • шафа;
  • місткий комод;
  • туалетний столик з дзеркалом.
спальни

Ці предмети обстановки допомагають розділити простір на дві функціональні зони без задіяння ширм. При грамотній розстановці меблів шафа-купе може служити не тільки місцем для розміщення особистих речей, а й стіною, яка розділяє весь простір на дві основні частини.

Переваги зонування кімнати з залученням спального гарнітура:

  • Гармонійний інтер'єр. Гарнітури для спальні складаються з декількох предметів обстановки, оформлених в одному стилі. Це дозволяє створити простір, всі елементи якого поєднуються один з одним.
  • Універсальність. При придбанні готової спальні з шафою-купе можна розмістити в ньому все особисті речі.
  • Економія коштів. Розміщення шафи-купе значно практичніше установки перегородки або будівництва стіни.
  • Раціональне використання вільного простору. Шафа-купе виступає перегородкою і місцем для зберігання речей.
  • Функціональність. Деякі гарнітури для кімнат відпочинку включають в себе ліжка з нішами для розміщення подушок, пледів, ковдр та інших речей.

Якщо в маленькій кімнаті потрібно поєднати дві функціональні зони, то можна придбати спальні недорого в нашій компанії. Предмети облаштування не займають багато місця і дають можливість створити затишний інтер'єр.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: