Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як краще поєднати спальню і вітальню, коли місця зовсім мало

Часто виникають ситуації, коли необхідно поєднати спальню і вітальню. Така необхідність виникає в квартирах, де місця зовсім небагато. Щоб правильно поєднати дві кімнати, необхідно продумати всі ключові деталі. Вибирати меблі вітальню потрібно перш за все виходячи з їх функціональних можливостей.

Що робити, коли місця в квартирі мало, а приміщення потрібно візуально розширити?

Є кілька способів, які допоможуть зробити кімнату більш просторою:

  • перш за все, потрібно прибрати непотрібні речі;
  • можна встановити розкладний диван або вбудовану в стіну ліжко;
  • організувати два режими освітлення;
  • звернути увагу на складні меблі, зокрема меблі на коліщатках;
  • розділити кімнату на зони можна за допомогою шафи купе та інших великогабаритних меблів.

При правильному підході і сучасних меблів, створити комфортну обстановку можливо навіть в однокімнатній квартирі, не кажучи вже про дво- і трикімнатні приміщеннях. Примітно, що спальне місце має бути розташовано поблизу вікна, адже спальню необхідно регулярно провітрювати, а від променів сонця набагато приємніше прокидатися.

Загальні поради і рекомендації

Щоб зробити кімнату візуально просторіше, необхідно дотримуватись деяких простих порад:

  • Вибирати функціональні меблі. У малогабаритних квартирах найкраще використовувати багатофункціональні, складні меблі. Висувні дивани з місцем для зберігання постільної білизни, розкладні крісла і невеликі комоди.
  • При обробці приміщення використовувати тільки світлі тони. Теплі, світлі відтінки додають приміщенню деяку легкість, збільшуючи візуальний обсяг кімнати.
  • Уміло використовувати дзеркала. За допомогою дзеркал можна створити оптичну ілюзію, яка дозволяє візуально розшити простір приміщення.
  • Використовувати готові і практичні будматеріали. Розділити приміщення на зони можна за допомогою перегородок, стелажів, ширм та інших меблів.
спальни спальни спальни

Також можна завжди купити вітальню меблі, які будуть мати невеликі розміри і ідеально підійдуть для зонування невеликої кімнати.

Де купити?

Інтернет-магазин Румак пропонує клієнтам тільки якісні меблі і товари декору від перевірених виробників. Широкий асортимент продукції, доступні ціни та можливість доставки по містах України є нашою гордістю і перевагою.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: