Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як правильно поставити ліжко в спальні, або секрети спокійного сну

Під час сну часто відзначається відчуття неспокою. Сон може перериватися через погані відчуття, сновидіння. Причин тому може бути декілька. Однак дуже важливе значення має розташування ліжка в кімнаті. Під час сну людина повинна відчувати спокій і захищеність. Тоді сон буде давати свіжість, дозволить дійсно відпочити і бути бадьорим вранці. Тому, важливо знати, як саме потрібно ставити ліжко щодо двері в кімнату або вікна. Такі правила засновані на давньокитайських правилах фен-шуй і думках сучасних лікарів.

Правильне розташування: односпальне ліжко і двушка

Відчуття комфорту і захищеності неможливі без правильного розміщення ліжка в спальні. Навіть найкращий матрац не зможе компенсувати негативний вплив від невірного розташування ліжка. Тому, основні вимоги до установки ліжка в кімнаті слід розглянути докладніше:

  • • Не слід встановлювати ліжко навпроти вхідних дверей. Згідно з правилами фен-шуй через двері проходять потоки енергії, яка не завжди сприятлива для людини. Тому, частина ліжка, куди лягають ноги, не повинно бути звернено строго прямо до дверей;
  • • Не рекомендується розташовувати ліжко так, щоб його узголів'я перебувало біля вікна. Психологи стверджують, що в такому разі втрачається почуття безпеки, оскільки вікно є виходом на вулицю. Крім того, в сонячні дні з вікна буде потрапляти багато світла і воно неминуче буде заважати спати;
  • • Основним правилом є розміщення ліжка діагонально щодо вхідних дверей. Воно повинно бути трохи зміщено в будь-яку сторону прямої лінії від дверей. Але при цьому не можна забувати зрушувати ліжко щодо вікна;
  • • Правила фен-шуй рекомендують встановлювати двоспальні ліжка узголів'ям на північ або схід. Таким чином слід розташовувати і односпальне ліжко. Це правило дозволить забезпечити потрібну циркуляцію енергії і стане запорукою гарного сну.
спальни спальни спальни

Крім розташування ліжка необхідно підбирати якісний матрац. Крім того, саме спальне місце повинне бути міцним і зручним. Тільки поєднання зазначених умов стане гарантією міцного і комфортного сну.

Щоб підібрати таку модель ліжка, можна ознайомитися з каталогом нашого інтерет-магазину Roomak і запитати зворотний дзвінок на сайті. І вже дуже скоро ви станете володарем відмінного ліжка, про яке давно мріяли.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: