Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як вибрати меблі для дому правильно

Вибір якісних, відповідних за стилем меблів для дому - відповідальне завдання. вВжливо, щоб кожен предмет меблів був зовні привабливим, функціональним. Прийняти правильне рішення можна за допомогою професійних порад, рекомендацій експертів.

Загальні поради

В першу чергу рекомендується звернути увагу на дизайн меблів. Щоб купити стінку у вітальню, слід враховувати її сполучуваність за стилем з іншими меблевими предметами. Немає сенсу визначатися з розмірами, якщо меблі не підходить за зовнішнім виглядом. Професіонали не рекомендують купувати яскраві меблі, радячи віддати перевагу нейтральним відтінкам. При покупці слід подивитися на якість виробничого матеріалу і фурнітури.

Меблі для вітальні та спальні

Спочатку варто розглянути особливості планування, площу. Для просторих приміщень слід вибирати масивні меблі. У маленьку вітальню необхідно встановити компактний диван, який не займе багато місця. Між предметами повинно бути вільне місце, заощадити яке можна, купивши меблі без підлокітників. Оптимальним варіантом для просторої вітальні вважається острівні меблі.

Для спальні рекомендується вибирати меблі з природного витратного матеріалу. Кращим варіантом вважається деревина. Забарвлення повинно бути спокійним, заспокійливим. Виріб з деревини сприяє наповненню повітря розкішними природними ароматами. Крім екологічності слід враховувати критерій функціональності. Якщо планується встановити в спальні телевізор, необхідно знайти йому гідне місце, наприклад, купити шафу-купе для ТВ.

Меблі для дитячої та передпокою

Основним критерієм покупки меблів в дитячу кімнату вважається безпека, екологічність. Важливо вибирати предмети меблів, на яких немає гострих кутів. Під час активних ігор діти можуть наражатися на все, що їх оточує. Слід звертати увагу на забарвлення, яке повинне бути в міру яскравим, не збудливим. На вікна можна замовити оригінальні жалюзі, рулонні штори.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Для прихожих існує великий асортимент меблів. Здійснювати конкретний вибір слід в залежності від загальної площі приміщення, особистих побажань, сучасних модних тенденцій.

При покупці важливо звернути увагу на:
  • місткість;
  • функціональність;
  • відтінки;
  • вартість;
  • якість продукції.

Отже, розглянувши кілька професійних рекомендацій, можна сміливо приступати до вибору меблів для дому.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: