Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Як вибрати меблі для кухні, якщо ви ніколи цього не робили

Кухня - приміщення в будинку або квартирі, в якому найчастіше збираються всі члени родини. Гарні меблі, добре підібраний стиль кімнати піднімають настрій.

Приходить час, коли потрібно оновити дизайн кухні, та для цього треба ознайомитися з усіма нюансами вибору кухонного гарнітура.

При оформленні кухні використовуються наступні стилі:

  • Хай-тек, в якому кухонні гарнітури виконані не з натуральних матеріалів, в них переважає метал і скло. Кухня хай глосс відмінно вписується в цей стиль, вона практична і красива;
  • Класика. Стиль передбачає меблі, виготовлені з натуральних матеріалів, непомітних кольорів;
  • Лофт створює характерний дизайн інтер'єру, де цегляна стіна прекрасно гармоніює з дерев'яними полицями і стільницями;
  • Вінтаж - стиль, де обробка штучно зношена, і модулі шафок виконані в різних модифікаціях.

До вибору кухні треба підготуватися, а це значить, що важливо вибрати не тільки стиль, але й розміри кухонного гарнітуру. Зручним моментом є те, що кухні збираються з модулів. А це значить є місце фантазії.

Для маленького приміщення в будинках старої споруди підійдуть кухні світлих тонів, які візуально збільшать простір. Можна поєднувати темні відтінки зі світлими тонами, наприклад, фартух (площа між верхніми і нижніми ящиками) може бути темнішим, ніж сам гарнітур.

Кухні розрізняють, за матеріалами виготовлення, виробникам (вітчизняні чи імпортні), а також за ступенем складності збірки модулів.

Для приміщень великого розміру в сучасних будинках і квартирах добре виглядають гарнітури італійських виробників, але вартість їх набагато дорожча.

Варіанти вибору меблів для кухні:

  • провести всі виміри приміщення і замовити кухню виробнику, через консультанта в магазині;
  • подивитися в інтернеті моделі кухонь, вибрати магазин, прийти і купити вподобаний кухонний гарнітур.

Популярна, красива кухня Аморе Класик приверне увагу покупця, який зібрався декорувати кухню в класичному стилі. Меблі цієї серії можна встановити в будь-якій кухні будинку або квартирі.

Якщо у Вас є бажання оновити кухонні меблі не пропало, і ця стаття допомогла у виборі кухні, починайте діяти. Виміряйте висоту і довжину вашого приміщення, відстань від вікон. А найголовніше порадьтеся з усіма членами сім'ї, адже кухня ваш загальний простір.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: