Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кольорові палітри для кухонь, популярні в 2020 році

Хоч ви і не помічаєте цього, кольори грають велику роль в нашому повсякденному житті. Особливо на кухні. Вони можуть стимулювати апетит, зарядити енергією з ранку або привести в блаженний стан після довгого робочого дня. Так які тенденції актуальні для інтер'єру, і яким кольором повинна володіти фарбована кухня в 2020 році?

Neo mint - колір 2020 року

Нео-м'ятний став кольором 2020 року. Цей пастельний відтінок зеленого, змішаний з сірим і синім, створює неймовірний шарм і підходить до багатьох стилям кухні. Цей колір був обраний через те, що він дозволяє глибоко зануритись в себе і повернутися в заспокійливий світ природи. Більш того, нео-м'ята вважається природним кольором, який однаково сподобається чоловікам і жінкам. Як відтінку для кухні він добре буде виглядати як фон - як колір стіни, так і в головній ролі, як колір фасадів або аксесуарів.

Білий і сірий

Білий і сірий - приглушені кольори, які в першу чергу служать фоном і ідеально підходять для більш енергійних і виразних кольорів. Сірий - модний і універсальний, особливо в скандинавському стилі. Особливо модними будуть сірі кухонні меблі. Разом з білим вони стануть відмінним рішенням для облаштування кухні з малою площею. Крім того, вони оптично збільшать невеликий інтер'єр.

Чорний - елегантний і практичний

Чорний на кухні? Хто б міг подумати... І все ж! Чорний буде в першу чергу використовуватися в аксесуарах, таких як кавоварка, тостер, духовка і т. д. Також він добре себе проявляє в поєднанні з деревом (наприклад, в комбінаціях: чорні фасади і дерев'яна стільниця). Натуральне дерево додасть приміщенню затишку, а чорний колір додасть елегантності.

спальни спальни спальни

Рожевий - модний колір для кухні 2020

Любителям гламурного стилю обов'язково сподобається, що рожевий також став модним кольором для кухні 2020 року. Бажано злегка приглушений - пудровий, що вносить в композицію нотку романтики. Він не відволікає і є не непомітний, тому стане відмінним кольором для стін. Він відмінно вписується в наступні стилі: англійська, ретро, скандинавський і бохо. Він найкраще поєднується з чорним і золотим, а в інших поєднаннях легко створює гарні пари з темно-сірим, насиченим темно-синім і також модним в 2020 році - нео-м'ятним. Він гармонує з усілякими квітковими мотивами (наприклад, з квітковою оббивкою стільців або штор).

Насичений червоний

І, нарешті, прийшов час для рубінового, насичено червоного кольору, ідеально оживляючого інтер'єр і додаючи йому енергії. Завдяки своїм властивостям рекомендується для фрагментів стін. У них він відчуває себе найкраще, тому що тоді він може вийти на перший план. Це колір, який напевно розвіє нудьгу і пробудить апетит самого вибагливого гурмана в родині!

У наших проектах ми вже впроваджуємо модні кольори 2020 року, щоб всі стилі, які ми розробляємо, відповідали сучасним тенденціям. І тільки завдяки нам ви можете підібрати фарбовані кухні, які підходять вам як по функціоналу, так і за стилем. Є багато ознак того, що, хоч ми вже дізналися всі модні тенденції в сфері кольорів для кухні, прийдешній рік як і раніше таїть багато сюрпризів.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: