Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Комфорт, затишок і функціональність в одній модульної кухні

Комфорт, затишок і функціональність в одній модульній кухні

Кухня - одне з найголовніших місць в будинку. Саме в цій кімнаті люди не тільки їдять, а й спілкуються, святкують або просто відпочивають. До того ж, кожній господині буде приємно готувати з використанням зручних і функціональних меблів. Але як купити кухню підходящу ідеально для вас і надати їй більш охайний і красивий вид, що потрібно врахувати?

шкаф купе шкаф купе

Одним з головних і сучасних критеріїв хорошого гарнітура є ергономіка - функціональність кожного предмета меблів. Цей фактор особливо важливий в маленьких квартирах, де кожен квадратний метр на рахунку, тому повинен нести певну роль.

Але як заощадити місце на кухні, при цьому не псуючи ні зовнішній вигляд, ні функціональність? Розберемо в статті!
Варіанти вирішення

Все геніальне - просто, і це важливо пам'ятати при побудові кухні, адже все найголовніше вже знаходиться «перед очима».

Збереження місця в основному полягає в зберіганні предметів, оскільки саме вони займають найбільше місця.

Ось деякі Лайфхаки, які допоможуть заощадити місце на кухні:

1. Зберігати тертушку, лопатки і інше кухонне начиння можна на стенді для інструментів.

2. Обробну дошку можна зробити висувною, або ж при нарізці помістити її на раковину.

3. Внутрішня сторона ящика відмінно згодиться для зберігання кришок, якщо прикріпити до неї перекладину.

4. Крупи можна зберігати в спеціальних диспенсерах, які прикріплюються до стіни. До того ж, це виключить можливість появи жучків, що харчуються крупами.

5. До стелі можна прикріпити підвісну полицю, на якій можна зберігати келихи або сковороди.

6. Щоб поліпшити зовнішній вигляд кухні, відро для сміття можна заховати у висувну шафу. Але при цьому важливо пам'ятати, що неприємний запах може проникнути в усі навколишні шафи, так що пакети потрібно буде викидати відразу ж.

7. Більш функціональним Лайфхаком для економії місця на кухні буде складний стіл. Під час візиту гостей його можна розкласти, щоб помістити на нього всі страви, а коли вони підуть стіл повернеться до свого попереднього стану, щоби займати мало місця на кухні.

шкаф купе шкаф купе

Якщо в порожній розтраті місця винні громіздкі меблі, то відмінним рішенням буде модульна кухня від виробника.

Вони пропонують широкий вибір гарнітурів. Їх переваги полягають не тільки в гармонійному дизайні, в збереженні часу для підбору загального дизайну кухні і економії, а й в її компактності. Наприклад, один ящик може бути застосований як раковина і місце для зберігання, що значно економить місце на маленьких просторах.

Пам'ятайте, що кухня, меблі для якої покупець вибирає сам, буде коштувати дешевше готового набору.

Але як правильно вибрати модульну кухню?

Основним при виборі модульного набору є ударостійкий і водостійкий матеріал, який також повинен бути термоміцним, адже кухня - місце жарких пристрастей!

Розберемо основні види матеріалів:

1. МДФ
Матеріал екологічно безпечний, оскільки виробляється з тирси і, найчастіше, шпону. Він стійкий до впливу високих температур, однак важливо стежити, щоб в стики між робочими поверхнями не потрапила вода, інакше поверхня вздується.

2.Пластик
Широка палітра відтінків, легка чистка - переваги пластика. Однак важливо пам'ятати, що пластик не переносить високі температури і досить крихкий.

3. ДСП
Цей вид матеріалу так само має колірну палітру відтінків і доступну ціну, однак при покупці важливо переконатися в наявності сертифіката якості у продавця. Інакше матеріал буде екологічно шкідливий.

Не варто економити на матеріалах, адже кухня, ціна якої надто низька, не зможе прослужити довго, а вимагатиме постійних ремонтів, що не дуже зручно для будь-якої господині.

Найголовніший етап з вибором матеріалу пройдено. Тепер можна поговорити і про красу!
шкаф купе шкаф купе

Стиль у гарнітура може бути будь-який: від хай-тек до класики, все залежить від простору і бажання покупця. До того ж, вони підходять для будь-яких розмірів, тому що все залежить від кількості ящиків і полиць.

Де купити гарнітур?

Придбати кухонний гарнітур можна у нашому меблевому інтернет-магазині "Roomak". Ми завжди чесні з покупцем і не економимо на виробничих матеріалах, інакше термін служби кухні буде надто скорочений.

шкаф купе шкаф купе

Ми пишаємося своєю хорошою репутацією. У нашому магазині є широкий вибір меблів, з допомогою якого можна створити власний дизайн, що задовольняє всі вимоги зручності і затишку, порадувавши при цьому кожного члена великої або маленької сім'ї.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Не варто думати, що заради краси і ергономіки доведеться витратити всі кошти! В магазині "Roomak" можна купити кухню недорого, при цьому не економлячи на якості і комфорті всієї родини.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: