Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кращі спальні дивани для вітальні та спальні: Топ 5

Як часто ми замислюємося про те, що краще впишеться в інтер'єр спальні: диван чи ліжко? Або про те, якими характеристиками повинні володіти меблі, щоб їх можна було гордо виставити в центрі вітальні?

І в тому і в іншому варіанті грає роль функціонал, яким володіє ті чи інші меблі, а також стиль самого інтер'єру. У більшості випадків, різні кушетки і тафти підходять як для спалень, так і для вітальні.

1. «Бостон» кутовий

Бостон кутовий

Меблі екстра-класу, що мають крім розкішного представницького вигляду ще й масу різних функцій. Наприклад, в комплект входять крісла, а також маленькі подушки, які можуть використовуватися як за прямим призначенням, так і в ролі декоратівних прикрас. Підлокітники і спинка тут оббиті тканиною, основними видами наповнювача виступають:

  • поролон;
  • синтепон;
  • холлофайбер.

Якщо цей диван купити в кімнату підлітка і використовувати його, як ліжко, то краще ставити його біля стіни, так як таке розташування забезпечить спокійний сон і відчуття безпеки і захищеності.

Щоб такий тип меблів прослужив якомога довше, а його оббивка не вимагала заміни вже через рік, потрібно дотримуватися всіх правил догляду за м'якою тканиною, передбачені виробником.

Також потрібно частіше піднімати подушки, усувати пил між сидіннями і підлокітниками хоча б раз на тиждень. Грунтовне очищення від пилу із застосуванням миючих засобів рекомендується проводити раз на місяць.

2. «Марсель 3»

Марсель 3

При необхідності купити кутовий диван, потрібно обов'язково звернути увагу на дану модель. Обтягнутий тканиною першої категорії, а в ролі наповнювача виступають:

  • пружинна змійка;
  • поролон.

У комплекті можуть також йти і крісла. Розмір спального місця тут становить 136*196 см.

Такі меблі не передбачають наявність підлокітників, які виконували б роль заміни тумбочки біля ліжка. Тому доведеться потурбуватися придбанням журнальних столиків, невеликих приліжкових тумб або комодів.

Догляд вимагає до себе великої уваги і відповідальності, не варто експериментувати з різними видами хімічних засобів для очищення бруду. При виникненні маленьких локальних забруднень рекомендується позбавлятися від них відразу ж, не затягуючи з процесом.

Корисним також вважається пропарювання, але перед ним рекомендується ретельно перевірити предмет меблів на наявність на ньому хоч якихось плям, так як подібний процес закріпить їх на оббивці назавжди.

3. «Герд 2»

Герд 2

Цей диван може стати як чудовим доповненням до інтер'єру вітальні (і успішно акцентувати всю увагу на себе), так і грати роль ліжка в спальні. Спальне місце тут становить 128*129. Також є місце (ніша) для зберігання чого-небудь, роль наповнювача грають:

  • пружинний блок;
  • ламелі;
  • поролон.

Найкращою температурою для експлуатації меблів вважається 15-28 градусів, при вологості від 30 до 80 відсотків.

Місцезнаходження рекомендується вибирати подалі від батарей, обігрівачів і будь-яких нагрівальних приладів.

4. «Арізона» кутовий

Арізона кутовий

Призначений як для вітальні, так і для спальні, спальне місце в ньому має розміри 150*212. Основні наповнювачі тут:

  • пружинний блок;
  • поролон.

У комплекті йдуть маленькі декоративні подушки, а також є дві вбудовані ніші для зберігання.

Він оснащений дерев'яними лакованими підлокітниками, тому догляд за такими меблями буде дещо іншим. Будь-які додаткові складові частини, які виконані не з тканини, потрібно протирати м'якою ганчіркою з використанням спеціальних миючих засобів. Однак вибирати такі засоби потрібно теж уважно, так як більшість представлених на ринку дряпають лаковану поверхню.

Розташовувати такі меблі слід так, щоб навіть коли вони не були розкладені, вони не заважала вільному переміщенню в кімнаті. Найменша ширина проходу дожна бути не менше 50 см.

5. «Кларк»

Кларк

При виникненні бажання купити дивани єврокнижка, потрібно звернути увагу на цю модель. Його також можна розміщувати як в спальні, так і у вітальні. Він має спальне місце розміром 150*200, також є вбудовані в підлокітники ніші. Самі підлокітники виконують роль приліжкових тумб, вони плоскі і виконані з твердого матеріалу. У комплекті йдуть декоративні подушки, наповнені поролоном.

Будь-які меблі рекомендується раз на тиждень очищати від пилу, однак з миючим пилососом робити це можна набагато швидше і рідше.

Вибирайте той варіант, який буде вам до душі і доповнить інтер'єр будинку!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: