Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кухня розбрату: 8 порад щодо вибору кухні, які б влаштували всіх

Кухонний гарнітур - річ якщо не на століття, то на досить тривалий період часу. Це ті меблі, якими користуватимуться всі члени сім'ї щодня по кілька разів на день. Саме тому, особливо важливо зробити правильний вибір, який би влаштував і найбільш економних і найвимогливіших, при цьому, потрібно не забувати, що ні гарнітуром єдиним живе людина, адже в цей самий гарнітур, необхідно ще вбудувати кухонну техніку. Отже, видихніть, не робіть поспішних рухів і з почуттям, з толком, з розстановкою приступайте до вибору, а надані поради вам допоможуть купити кухню на довгі роки.

8 правил ідеального гарнітура:

  1. Якщо ви не хочете що б нові меблі займала площу слона в посудній лавці, то орієнтуйтеся на розміри кухонного приміщення і пам'ятайте, як би вам не подобалася та чи інша модель, ідеальний гарнітур не повинен займати більше 20% від площі всієї кімнати.
  2. Відвалюється штукатурка, а в чай ось-ось впаде шматок шпалер? Зробіть ремонт до покупки новенької кухні і збережіть дороге придбання, як мінімум, до наступного глобального ремонту.
  3. Визначтеся з матеріалом. Матеріал сучасних гарнітурів діляться на кілька основних видів: ЛДСП (дешево і відносно надійно), так звана фарбована кухня (меблі з красивим матовим або глянцевим покриттям), плівкове покриття (один з найпопулярніших бюджетних варіантів, єдиний і найбільший мінус якого полягає в недовговічності самої плівки, яка може відклеюватися і надавати вашому домашньому вогнищу «втомлений» вигляд), пластик (дорого і надійно, не страшна ні волога, ні високі температури), шпон ( «під дуб», дорого, надійно і стильно).
  4. Ящики бувають різні. Не варто гнатися за кількістю всіляких відсіків в гарнітурі, можливо, вони залишаться порожніми до кінця віку, краще зверніть увагу на те як саме відкриваються шафки, адже відкривати і закривати ви будете їх по кілька разів на день. Не варто вибирати меблі, де для зберігання посуду використана дверцята зі скла, так як вона з більшою ймовірністю, рано чи пізно розіб'ється.
  5. Не економте на фурнітурі, адже саме від неї залежить чи відкриється ящик з тарілками або вилками в вирішальний момент. Загалом, вибирайте середню цінову категорію при покупці ручок, доведень і петель.
  6. Вибирайте світлу стільницю з строкатим малюнком. Якщо ви націлені на покупку, яка прослужить вашій родині з покоління в покоління, зупиніться на строкатій і світлій стільниці, ніякі подряпини і вм'ятини придбані з плином кулінарних років не будуть помітні.
  7. Зупиніться на виборі стільниці, яка не боїться вологи, кращим варіантом буде штучний камінь.
  8. Беріть мийку темних відтінків, на ній, сліди від продуктів харчування, які, вже ніяк неможливо видалити, будуть не так помітні.

І головне, яку б кухню ви не на мріяли, вона обов'язково знайдеться в нашому інтернет-магазині "Roomak". На сайті магазина ви знайдете величезний вибір всіляких кухонних гарнітурів на будь-який гаманець і смак.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе
 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: