Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Модна кухня з «островом»: максимум функціональності!

Коли виникає потреба купити кухню, тут же перед обивателем повстає цілий ряд питань. Адже покупка кухні відноситься до тієї категорії придбань, якими планують користуватися багато років. Тут же мова йде про щоденне використання і при цьому, вона повинна ще відповідати багатьом критеріям: надійність і багатофункціональність, зручність і практичність, краса і стиль, і т.д.

З одного боку процес проектування кухні досить захоплюючий, а з іншого, у людини може виникнути боязнь щось втратити, зробити вибір, про який потім вона буде довгий час жаліти. Для того, щоб цього не сталося, необхідно розглянути всі можливі варіанти проектування і вибрати з них найбільш оптимальний для себе. У цій статті, ми поговоримо про кухні острівного типу.

Що являють собою кухні острівного типу

Особливістю даного виду є те, що один з її елементів розташовується незалежно від інших, при цьому він може виконувати не тільки функції обіднього столу, а й нести частину функціонального навантаження, такого як:

  • Зона приготування (на острів переносять плиту).
  • Зона для миття продуктів та посуду (мийка).
  • Робоча зона (місце для нарізання продуктів).
  • Зона зберігання (ящики, різні висувні системи).

Вперше такий вид проектування почав з'являтися в кухнях ресторанів і готелів, де він через свою функціональність набув широкого поширення. Адже даний тип проектування дозволяє одночасно перебувати на кухні великій кількості людей, кожен з яких зможе займатися своєю справою, при цьому не заважати один одному.

спальни спальни спальни

Ідея організації кухні острівним методом виявилося настільки вдалою, що незабаром дизайнери перенесли її на проектування в квартири і будинки, додаючи до неї нові можливості. Наприклад, поєднання робочого столу і зони приготування за допомогою дворівневого пристрою острова.

Функціональність острівного типу

Потенціал, який таїть в собі даний тип проектування не має кордонів. Використовуючи його, можна вирішити будь-які завдання, які бажає отримати користувач від своєї кухні. У той же час такий проект гармонійно підходить під будь-який стиль (класика, модерн і т.д.), що дозволяє зробити кухню не тільки функціональною, але й стильною.

Створення індивідуального ідеального проекту острівної кухні під конкретну сім'ю починається зі звернення до професіоналів, де врахують всі ваші побажання і умови приміщення. На підставі їх створять проект, який буде радувати вас протягом багатьох років.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: