Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Організовуємо простір будинку: куди поставити шафу-купе

Коли вдома бардак, варто купити шафу купе. На полицях вільно розмістяться: одяг, сезонне взуття, книги, господарське приладдя. Прибирати, якщо на підлозі, стільцях, столах немає зайвих речей, на подив просто.

Істотних недоліків у таких меблів немає, але варто знати, конструкції не роблять довжиною понад 5 метрів. Ця незначна незручність компенсується наступним:

  • Місткість. Весь простір від підлоги до стелі є для зберігання. Речі, якими рідко користуються, розкладають на верхніх полицях;
  • Будь-які варіанти наповнення. Меблі роблять під замовлення, тому можна замовити нетипову конструкцію;
  • Економія простору. Конструкція дверей дозволяє звільнити місце перед шафою;
  • Зонування. Меблі застосовується, коли необхідно розділити приміщення, наприклад, в квартирах-студіях.

Види шаф-купе

Такі меблі бувають вбудовані і корпусні. Зручніший перший варіант, але його можна застосувати не завжди. Вбудовану шафу роблять без каркаса, і розміщують в ніші або кутку. Двері конструкції кріпляться до стін, всередині - розміщують перегородки, полиці. Такі варіанти дешевші, але їх не можна перевезти в нове житло або зрушити. Корпусна шафа частково схожа на шифоньєр, однак відрізняється компактними дверима і висотою. Вона дорожча вбудованої, зате вільно переміщається.

шкаф купе шкаф купе

За формою розроблені: кутові, радіусні, ​​прямі шафи-купе. У кожного виду є особливості.

  • Прямі - найпоширеніший варіант, який впишеться в будь-який дизайн.
  • Кутові - дозволяють заповнити простір в кутах, де не можна поставити інші меблі.
  • Радіусні - незвичайного привабливого дизайну. Функціонально вони мало відрізняються від інших видів, проте дорожчі за рахунок вартості нестандартної фурнітури.

Для зручності зберігання речей, полегшення щоденного прибирання необхідно купити такі меблі. Особливо потрібна шафа купе в однокімнатних квартирах і студіях. Якщо дозволяє простір, добре передбачити дві шафи. Одну - залишити під одяг, другу - зробити коморою, де розмістити пилосос, відра, швабри, дорожні сумки.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: