Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Осінні поради для утеплення квартири та її інтер'єру

Осінь - чудова пора року, але підступають холоди й інтер'єр квартири вимагає, щоб його зробили більш теплим і приємним. Якщо не вжити деяких заходів для утеплення житла, підлога стане крижаною, розкішне двоспальне ліжко буде лякати своїм холодним простирадлом, стіни відмінно подружаться з вуличним холодом, а повітря наповниться надмірною свіжістю.

Що ж робити, щоб осіння пора не стала причиною застуди і поганого настрою?

Перш за все треба домогтися того, щоб холодне повітря з вулиці не потрапляло в будинок через вхідні двері та вікна. Для цього треба або поставити нові сучасні вхідні двері з утепленням і всі вікна в квартирі замінити на склопакети, або за допомогою ущільнювача утеплити дверну коробку, закрити шпаклівкою щілини в старих рамах і таким чином повністю виключити потрапляння холодного повітря в приміщення.

Холод і дощі наступають іноді вже у вересні, і вогка сира погода швидко остуджує житло. Для того, щоб не залежати від примх природи і від графіка опалювального сезону, слід придбати будь-який прийнятний за ціною і функціональностю електричний обігрівач. У продажу чимало моделей, які не тільки будуть виконувати функцію батареї, але й прекрасно доповнять інтер'єр своїм стильним дизайном.

Особливу увагу треба приділити спальному місцю. Восени краще використовувати багатошарову постільну білизну, зшиту з тканин різних фактур і забарвлень. Це створює і емоційну атмосферу тепла, і гріє насправді. З шаф треба витягнути пледи і ковдри, зроблені з вовни, адже шерсть - кращий зігріваючий матеріал. Якщо ваш матрац двосторонній (зима-літо), не забудьте його перевернути на зимову сторону.

спальни спальни спальни

Всі знають про холодні і теплі кольори. Щоб візуально "утеплити" інтер'єр, потрібно додати в нього теплих яскравих фарб. Ті, у кого є солідні двоспальні ліжка, одним мазком можуть додати сонця і яскравого шику в свою спальню, застеливши ліжко покривалом будь-якого сонячного відтінку: жовтого, оранжевого, червоного. Яскравих теплих кольорів не треба жаліти і для іншого текстилю в будинку: для штор, подушок, чохлів на м'які меблі. Ще можна зробити своїми руками панно з осіннього листя: воно теж додасть теплий акцент і створить приємний душевний настрій.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: