Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Переваги імітації дерева перед деревом натуральним

Якщо вирішено зробити ремонт і купити кухню, то вибір меблів і її виду змушують робити вибір в будь-яку сторону. Для багатьох людей цікаві роздуми про те, що краще імітація або натуральний матеріал. І хоча суперечки нескінченні, для більшої частини перший варіант здається більш привабливим. Які ж існують явні і неявні переваги імітації перед деревом і які її якості переважають при виборі.

Імітація сьогодні і раніше

Ще півстоліття тому всі були впевнені, що краще початкового матеріалу бути не може. До такої думки приходили, порівнюючи два види матеріалу дослідним шляхом. Спочатку був низький технічний прогрес і тому погана якість у будь-яких імітацій. Вони були поганої якості, не схожі на деревину, за своїми характеристиками не відповідали покладеним на них вимогам.

Сьогодні імітують різні натуральні матеріали і якість нинішніх продуктів стала набагато вищою. Але суперечки щодо переважання одного матеріалу над іншим тривають.

Насправді хороші обидва варіанти, але застосування у них суттєво відрізняється. У різних умовах і ситуаціях знадобляться і природний матеріал й імітація, головне, щоб було зрозуміло в чому перевага одного над іншим.

Плюси застосування імітації під деревину

Якщо порівнювати два види матеріалу, то імітація дерева:

  • Дешевше обходиться. Ціна грає першорядну, але не єдину роль при виборі. Найдорожчий фасад меблів з імітацією деревини буде коштувати завжди дешевше натуральної фурнітури, а економити любить будь-який покупець.
  • Водостійкість. Матеріали не схильні до впливу води, не розмокають і не псуються поблизу вологих місць. Це відіграє роль при виборі меблів на кухню, де сирість переважає.
  • Матеріали екологічні. Шкоди для здоров'я від придбання меблів з МДФ і ЛДСП не буде. Технологія виготовлення виключає шкідливі добавки або зводить їх до такого мінімуму, що вибором багатьох стає саме імітація.
  • Варіативність. Технології ламінування дають можливість створювати поверхні з самим різним малюнком під імітацію будь-якого сорту дерева. Краса і рівномірність розподілу малюнка, різноманітність поверхонь і стилів, добре цінується серед покупців, тому багато для інтер'єру вибирають саме імітацію.
  • Простота догляду за меблями. Натуральна деревина вимагає дуже дбайливого ставлення і спеціального догляду. З імітацією все простіше: немає деформації від високих температур, матеріали не схильні до механічних пошкоджень. Все це теж відноситься до переваг імітації.
Кухня Кухня Кухня

Пропозиція від магазину

Інтернет-магазин меблів та декору "RoomAK" пропонує придбати якісну кухонну фурнітуру. У нас великий асортимент і можливість вибору будь-яких предметів інтер'єру. Надійність і довга експлуатація нашої фурнітури вже оцінена покупцями.

Меблі повинні подобатися і з задоволенням експлуатуватися. Кухня, купити яку ви вирішили, порадує своїм виглядом, якщо предмети інтер'єру будуть прості в обслуговуванні і обрані в залежності від особистих переваг і вимог. Купуючи меблі з імітацією деревини, ви значно виграєте в ціні і в якості.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: