Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Поєднання кольорів в інтер'єрі

Как подобрать цветовую палитру для интерьера. Почему это важно?

Етап вибору кольору інтер'єру у вашому будинку є одним з найважливіших етапів дизайну всієї квартири. Від того, які колірні рішення ви приймете, залежить не тільки рівень комфорту і затишку, але і загальна атмосфера у вашому домі. Після проведення безлічі експериментів, психологи прийшли до висновку, що колір, що оточує людину, може впливати на психосоматичний, а також фізичне стану людини. певна палітра кімнати може допомогти миттєво збільшити продуктивність роботи і сприяти швидкому відновленню сил, а можливо і одужання. Наприклад, кухня Аморе Класік ідеально впишеться в інтер'єр міської квартири і заміського будинки. Вона представлена ​​в ніжних і не кричущих кольорах: білий, бежевий, слонова кістка, меланжевий, фісташковий.

Основні правила, яких слід дотримуватися при поєднанні різних кольорів в інтер'єрі

Основний фон в приміщенні слід вибрати відповідно до його функцій.

Додаткові кольори в інтер'єрі слід підбирати відповідно до таблиці сполучуваності кольорів.

Колір підлоги або паркету необхідно вибирати паралельно з вибором тону обробки і планування, а не після.

Використовувати в інтер'єрі тільки один колір категорично заборонено.

Всі предмети меблів і декору, які ви використовуєте в дизайні, повинні гармонійно доповнювати загальну картину вашого інтер'єру.

Зараз існує безліч програм і інтернет ресурсів, за допомогою яких ви можете попередньо переглянути Ваш майбутній інтер'єр. Ви можете не тільки оцінити Вашу майбутню кімнату, але і через інтернет здійснити покупку необхідної Вам меблів. Це прискорить процес ремонту і не обтяжить Вас походами в різні магазини.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Через сайт інтернет-магазину Ви можете шафа купе купити, а також замовити кухонний гарнітур, певної марки, досить просто ввести назву в пошуковий рядок. Заздалегідь бачачи картинку, і знаючи, що він буде собою представляти. В наш час більшість людей зайняті роботою, а вільний від неї час хочуть проводити або з сім'єю, або за своїми захопленнями, але ніяк не в поході по магазинах. Таким чином інтернет-магазин меблів є надійним і швидким способом перетворення вашого житлового простору в будинок Вашої мрії!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: