Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Правильно підібраний колір кімнати - запорука затишку та комфорту

Переїхали в нову квартиру або ж просто вирішили зробити вдома ремонт? У такій ситуації в голові виникають наступні питання: якого кольору шпалери вибрати, яке купити двоспальне ліжко, які придбати штори!?

Правильно підібрана колірна гамма кімнати сильно впливає на наш настрій, адже кожен мріє, приходячи додому перебувати в комфорті та затишку. У кожної кімнати в будинку є своє призначення. Різні відтінки можуть візуально зменшити, збільшити кімнату, створити відчуття радості або спокою. І від того, який настрій ви хочете створити в приміщенні, потрібно виходити при виборі колірної гами:

  • відтінки червоного піднімуть настрій, створять відчуття радості. Однак з даними кольором головне не переборщити, інакше вас чекає не радість, а постійне роздратування. Червоним кольором краще виділяти окремі невеликі предмети інтер'єру. Це додасть яскравості у ваш будинок.
  • відтінки синього і блакитного. Колір спокою й умиротворення, ідеальний для спальні і робочої зони. Відтінки блакитного сприяють хорошому сну і хорошій працездатності.
  • відтінки зеленого. Колір природи, а відповідно і відпочинку. Добре підходить практично для всіх кімнат, головне не переборщити з яскравими відтінками.
  • коричневі відтінки. Хочете зробити кімнату більш затишною? Тоді обов'язково додайте в неї коричневих тонів і ви здивуєтеся, як зміниться зовнішній вигляд кімнати.
  • чорний колір. Яким би похмурим він не здавався, він допомагає надати виразності вашому інтер'єру. До того ж чорний колір можна легко поєднувати з іншими.
  • відтінки жовтого допоможуть вам зробити темну кімнату яскравішою, додавши в неї сонячного кольору. Жовтий добре підходить для дитячих кімнат, діти ж люблять все яскраве. Жовта шафа в кімнаті підніме настрій навіть найсуворішій людині.
  • білі, бежеві, сірі відтінки. Дані кольори практично універсальні, ними важко зіпсувати інтер'єр кімнати, так як вони прекрасно поєднуються з іншими квітами. Однак не варто робити повністю кімнату в таких відтінках, це ж нудно.
спальни спальни спальни

Не бійтеся експериментувати з різними кольорами, а підібрати меблі ви можете, звернувшись в інтернет-магазин. Купити двоспальні ліжка недорого можна в нашому інтернет-магазині Roomak. У нас є великий вибір якісних ліжок різних кольорів, які ідеально впишуться в інтер'єр вашої спальні.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: