Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Пряма або кутова шафа: 5 За і Проти

Приймаючи рішення про те, яку шафу купе купити, пряму або кутову, доведеться зважити плюси і мінуси. У нас є як мінімум по 5 аргументів «За» і «Проти» кожного варіанту.

Місткість - найголовніше?

Який головний параметр для шафи? Вважається, що місткість, хоча і це не зовсім так. Кутова шафа ширша, ніж пряма. В ній поміститься більше речей. А ось що стосується зручності користування - тут багато що залежить від виконання. Чи багато сенсу від того, що в шафу помістилися всі речі, які важко знайти і дістати при необхідності?

Ергономіка шафи - чому важливо?

Фахівці вважають, що для шафи важлива не стільки місткість, скільки зручна система зберігання речей. Порядок в шафі впливає на організацію кожного нашого дня, економить час і допомагає користуватися речами, які ми вже придбали. Порядок полягає в зберіганні речей в акуратно складеному вигляді, де кожен тип на своєму місці, де є відведені місця для шкарпеток, майок, суконь, ременів, де повсякденний одяг зберігається на видному місці, домашній і робочий окремо. З цим завданням краще впорається пряма шафа. Вона більш ергономічна. Але це умовно, багато що залежить від виконання.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Шафа в інтер'єрі кімнати

Яка шафа краще впишеться в інтер'єр і займе менше місця? Кутова. Причому кутова шафа може виявитися економнішою у виготовленні, на відміну від прямої шафи, що стоїть окремо. До того ж у кутової шафи більше шансів зробити інтер'єр оригінальнішим, правда, вона менш універсальна - вибирається під конкретну кімнату. Якщо ви дбаєте про красу інтер'єру і для вас цінне вільне місце в приміщенні, варто врахувати, що кутова шафа займає менше місця в кімнаті. Кожному вирішувати, що важливіше - місце в кімнаті або місце на полицях і зручність доступу.

Плюси і мінуси

Плюси кутового варіанту можна розглядати як мінуси прямого, і навпаки. Підведемо підсумки:

5 плюсів кутової шафи: компактність, економія місця, місткість, оригінальність, більш низька вартість.

5 плюсів прямої шафи: ергономічність, універсальність, доступність речей, порядок і сортування речей, економія часу при пошуку потрібної речі.

Якщо у вас багато речей і для вас важливо швидко їх знаходити - варто вибрати пряму шафу купе або дуже ретельно поставитися до виготовлення кутової. Якщо речей небагато і важливіше інтер'єр і місце в кімнаті - вибирайте серед кутових.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: