Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Що краще: матовий або глянсовий фасад для кухні?

Коли виникає питання покупки нової кухні, перед багатьма покупцями стоїть вибір: «Які фасади вибрати: матові або глянцеві?». Однозначної відповіді на це питання не існує, так як кожен варіант по-своєму гарний, затребуваний і має свої переваги. І тільки господиня, мабуть, вирішує, що їй ближче до душі: красиво сяючий глянець, або стримане матове покриття.

Наприклад, кухня хай глосс може бути виконана в двох варіантах, і свою увагу в першу чергу необхідно сконцентрувати на конструкції меблів, її кольорі. А щоб ваш вибір був не таким складним, розглянемо всі переваги глянсових і матових фасадів, особливості їх застосування.

У чому переваги глянцю
Чим же порадують користувача глянцеві фасади:
  • красивим блиском;
  • насиченим відтінком;
  • візуально збільшують приміщення, наповнюючи його світлом;
  • порадують розкішним і ефектним виглядом.
шкаф купе шкаф купе

Як правило, глянцева поверхня буде доречною для маленького приміщення. Що стосується кольору, то глянець не підходить для яскравих, кислотних відтінків, так як великі брижі негативно позначається на візуальному сприйнятті. Як матеріал для глянцю вибирають пластик або акрил, яким властива стійкість до вигоряння. Як альтернатива - плита МДФ.

Єдиний момент - глянцеві фасади вимагають догляду, так як на їх поверхні залишаються відбитки пальців від дотиків.

Матова поверхня: головні переваги

Матові або напівматові фасади створюють відчуття тепла і затишку, сімейного комфорту. Матовий відтінок кращим чином підходить для імітації природних матеріалів: каменю, мармуру, шкіри, текстилю. Головна перевага матової поверхні в тому, що вона підходить під будь-який стиль інтер'єру і не вимагає ретельного догляду.

Яка меблі ідеальна

Що краще: кухня Аморе Класик з матовими фасадами або з глянцевими? Кожен варіант має свої незаперечні переваги, і свій вибір варто робити, виходячи з таких критеріїв:

  • конфігурація вироби;
  • загальна площа кімнати;
  • дизайн меблів;
  • тип обраного матеріалу;
  • чи готові ви доглядати за своєю кухні, так як це вимагають її фасади.
 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: