Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Що робити з вузьким коридором в квартирі

Передпокої є візитною карткою помешкання. Саме за їх оформлення закладається перше враження від квартири, і як наслідок, враження про власників. Планування з вузьким коридором зустрічаються досить часто, особливо якщо будинкам вже кілька десятиліть. Однак не все так сумно, існує велика кількість дизайнерських прийомів і відповідних меблів для нівелювання даного недоліку. Вузький коридор далеко не обов'язково повинен бути самим темними і незатишним місцем.

Способи візуального розширення коридору

  • Світлий коридор завжди буде здаватися більшим і комфортнішим. Холодні світлі кольори застосовуються в меблях, стінах, стелі найкраще розширюють простір і наповнюють його повітрям.
  • Додаткове освітлення - безпрограшний варіант. Передпокої з вбудованими джерелами світла підсвічують дзеркала, дають можливість насолодитися красивою текстурою дерева.
  • Дзеркальні і глянцеві поверхні візуально розширюють стіни і збільшують висоту стель. Глянець може бути використаний і для підлогових покриттів, за умови його застосування в даних умовах. Глянцева керамічна плитка не використовується для підлогових покриттів.
  • Яскраві кольори. Яскравий колір забирає на себе максимум уваги, яскравий коридор не буде здаватися вузьким.
  • Ламінат, малюнок керамічної плитки або лінолеуму повинен бути розташований по діагоналі. Така установка ускладнить задачу для майстрів, але зможе розширити простір між стінами.
спальни спальни спальни

Дуже важливо не перенаситити простір декоративними елементами. Стиль мінімалізм буде безпрограшним варіантом.

Купити меблі передпокій

Без меблів в будинку неможливо уявити зручний і налагоджений побут. У виборі передпокою необхідно знайти баланс між завантаженістю кімнат і життєвим простором. Передпокій може бути відкритим, закритим і змішаним.

Відкриті передпокої - це найпростіший і бюджетний варіант, добре економить вільний простір. Але далеко не всім подобається, коли верхній одяг, взуття та головні убори є частиною інтер'єру.

Закриті передпокої займають максимальний простір, але виглядають бездоганно. До них можна віднести неглибокі шафи-купе. Поєднання двох видів передпокоїв дає можливість економити площу і приховати частину предметів, реалізуються в модульних прихожих.

Модульні передпокої хороші тим, що окремі секції можна розташувати по-різному і міняти їх положення.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: