Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Світла кухня c темною стільницею: що корисно знати про планування

шкаф купе

Хочете втілити мрію на своїй кухні, але не знаєте як підібрати меблі, щоб створити цілісний інтер'єр, вам варто звернутися в інтернет магазин меблів. Зараз прийшла нова ера для дизайнерських рішень по плануванню меблів, але більшість, що затіяли ремонт, навіть не знають з чого почати. Аадже правильне планування кухні дуже важливе для людей, так як на ній не тільки приймають їжу, але і приймають гостей.

Але насправді рішення проблеми по дизайну і плануванню кухні лежить на поверхні. Для початку необхідно визначитися для чого вам потрібна кухня: для готування і прийому їжі або як якийсь гарний об'єкт вашого будинку. Визначитися з видом, враховуючи розміщення побутової техніки. Перш ніж зібратися купувати кухонний гарнітур робиться ремонт, і при покупці меблів варто враховувати колірну гаму приміщення.

Поради щодо вибору стилем і виду кухні

Поради щодо підбору стилю:

  • Вічність в дизайні - це класика, вона впишеться в просторі приміщення.
  • Хочете світле і практичне приміщення, сміливо вибирайте модерн.
  • Хочете достаток дерев'яних елементів і природних фарб, вибирайте стиль кантрі.
  • Хай - тек теж популярний в дизайні сьогодні. За рахунок великої кількості скла і метала інтер'єр перетворюється в сучасний вигляд.
  • Світла кухня з темною стільницею в стилі прованс - відмінний варіант для мініатюрного приміщення.
шкаф купе

Від вибору побутової техніки залежить розстановка меблів. Зараз дизайнери вибирають порядок розстановки побутової техніки та стільниці такий, щоб було зручно господиням під час приготування їжі. Краще звичайно ж вибирати вбудовану техніку, вона значно допоможе заощадити місце. Порядок розстановки техніки: Плита, широкий столик для готування, умивальник, невеличкий столик для готування і холодильник. На невеликому столі між умивальником і холодильником можна викладати посуд після миття.

Поради по плануванню світлої кухні

Багато хто віддає перевагу брати світлу кухню з темною стільницею, як її збудувати дивіться далі.

Якщо ви будете розкладати техніку як зазначено вище, то вам підійде L- подібне планування. Це відмінний варіант для маленьких приміщень. Темний невеликий стіл дозволить збільшити простір. Стіл доведеться поставити в кут стіни до вікна.

Якщо у вас в планах поставити великий обідній стіл, то краще всю техніку та зону готування вибудувати в одну лінію.

Головне щоб всі меблі крім столу були в світлих тонах.

Шафи для зручності повинні бути розвішені над зоною готування. Також для приладдя використовувати шафи в стільницях. Купуючи гарнітур варто враховувати матеріал меблів і спосіб обробки меблів. У меблевому салоні можна зустріти бюджетні варіанти меблів, виготовлені з дерева. Дорогий тип меблів виготовляється з каменю, скла і заліза. Велику популярність отримала фарбовані меблі, які дозволяють створити стильний і повноцінний вид інтер'єру.

Модульна кухня
шкаф купе

Вибираючи меблі варто звернути увагу на можливість купити модульну кухню, яку ви підбираєте самі. Вона включає в себе підбір аксесуарів та інших необхідний частин в тому ж стилі що і меблі.

Для вас великий асортимент меблів представлений в інтернет - магазині "Roomak". Тут можна підібрати меблі різних розмірів і будь-якого стилю. Підбираючи меблі необхідно знати розміри простору. Магазин пропонує покупцям придбати якісні меблі швидко і за доступними цінами. Меблі компанії виконані з екологічно чистих матеріалів і абсолютно безпечні у використанні!

Якість кухні має суттєві переваги над ціною.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: