Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Унікальна кухня для "затишного гніздечка"

Однією з найбільш часто відвідуваних кімнат є кухня. У зв'язку з останніми тенденціями і плануваннями багато людей віддають перевагу квартирам студіям. Даний варіант є зручним і практичним, а також цілком економним при покупці такого роду "затишного гніздечка". Але для таких умов дуже важливим є той факт, щоб кухонна зона була ретельно спланована для життя.

Оскільки житло даного типу в більшості своїй має не велику площу, то у багатьох власників виникає цілком природне запитання: як же красиво і практично облаштувати і купити кухню для своєї студії?

Спочатку слід подумати про те, щоб відділити кухню від решти житлового приміщення.

Відокремити кухню можна скориставшись наступними варіантами:

  • Встановити гіпсокартонну перегородку. Даний спосіб передбачає мінімум витрат, а також дана перегородка займає дуже мало місця.
  • В якості перегородки дуже поширеним варіантом є спеціальна споруда з вбудованими полицями, ящиками і відділеннями. Ідеальним варіантом можуть бути меблі-стінка або спеціальна шафа, яка буде не тільки розділяти кухню, а також стане містким місцем для зберігання кухонного інвентарю.
  • Барна стійка. Наявність барної стійки вже само по собі передбачає обідню зону. Даний варіант досить незвичайний і стильний. Відповідно, з барною стійкою можна обійтися без обідньої від столу.

При виборі комплекту потрібно знати не тільки його форму, а й складові. Основними елементами гарнітура будуть верхні і нижні шафи, які також можна розбавити пеналами, полками чи стійками.

Візуально збільшити кухню і зробити її затишною допоможе правильно підібраний колірний тон всього дизайну в цілому.

Оформлення кухні в ідеалі повинно поєднуватися із загальним інтер'єром квартири. Не важливо, квартира-студія була перепланована з хрущовки, або ж це квартира в новобудові.

спальни спальни спальни

Інтернет магазин Roomak представляє до уваги покупців широкий асортимент меблів на будь-який смак. На сайті компанії в каталозі можна подивитися і вибрати найрізноманітніші меблі і їх складові для своєї квартири, в тому числі, і для кухні. В каталозі під кожною одиницею пропонованої продукції є докладний опис товару, параметри, характеристики та цінова категорія.

Оформити замовлення клієнт зможе прямо на сайті компанії. Більш детально дізнатися про всілякі способи доставки, оплати, обміну або повернення товару клієнт зможе також на офіційному сайті компанії Roomak і за контактними номерами телефонів у менеджерів.

Діє система знижок, акцій і бонусів для всіх замовників.

У разі будь-яких питань клієнт завжди зможе звернутися до фахівців компанії, де менеджери нададуть більш детальну інформацію та дадуть відповіді на всі запитання.

Оформлення маленької кухні в квартирі-студії є не найскладнішою проблемою, як може здатися власникам спочатку. Все в Ваших руках, а наші фахівці і широкий вибір якісних та ексклюзивних меблів допоможуть Вам зробити правильний вибір.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: