Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Величезний диван - для просторої кімнати і дружної сім'ї

Дивани - неодмінний атрибут практично будь-якої квартири. Вдень вони використовуються для сидіння, вночі - здатні замінити двоспальні ліжка. З даним типом м'яких меблів пов'язано безліч міфів, розвінчати які допоможуть фахівці компанії «Roomak» (румаків).

Популярні міфи про диванах для будинку

Багато покупців вважають, що м'які меблі цілком і повністю повинні бути виконані тільки з «природних» матеріалів. Кажуть, що тільки такий предмет здатний прослужити довго, не приносячи шкоди здоров'ю. Ідея не зовсім вірна: в окремих випадках, на натуральні тканини, які використовуються для оббивки, у людей виникає алергія, а сучасні синтетичні наповнювачі (холлофайбер, дюрафил, латекс і ін.) Досить міцні, здатні прослужити десятки років.

Раніше вважалося, що меблі з пружинами міцніше і краще. Зараз цей варіант також не актуальний - по довговічності, пружинні елементи не завжди перевершують пінополіуретан, періотек, струттофайбер, а скрипіти починають вже через п'ять-сім років. Якщо який-небудь поролон замінити відносно легко, то у випадку з пружинами це дорого.

Як вибрати диван великого розміру

Великі дивани - вироби дуже дорогі, тому до їх вибору потрібно підходити ретельно.

Що слід врахувати:

  • особливості конструкції дивана - існують розкладні, модульні, оснащені механізмом викочування та ін.;
  • для якої кількості людей призначене виріб - чотиримісні диванчики, в довжину досягають 350-400 см;
  • розміри приміщення, в якому планується поставити предмет. Великому дивану потрібна простора кімната, а краще рішення для тісної - односпальне ліжко;
  • колір оббивки меблів - світлі тканини візуально розширюють приміщення, а темні зменшують його.
спальни спальни спальни

Порада: кутовий диван не завжди економить місце в кімнаті, особливо, якщо окремі його деталі виконуються об'ємними.

Де купити м'які меблі

Придбати дивани, ліжка, крісла або навіть повні комплекти меблювання і декору для будь-якої кімнати, можна через інтернет-магазин «Roomak». Фірма пропонує меблі кращих українських виробників, доставку по Києву і області власним авто, можливість перевезення в будь-яку точку України однією з транспортних компаній.

Румаків цінує своїх покупців, пропонує їм найвигідніші ціни в регіоні, типові і індивідуальні проекти меблів, висока якість продукції, широкий асортимент і безкоштовні консультації щодо вибору відповідної моделі. На всі вироби клієнт отримує тривалу гарантію.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: