Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Вибираємо фасад кухні: тренди і Лайфхак

Кухня - це найбільш функціональна кімната в будинку, в якій кожен метр квадратний продуманий до дрібниць. Важливо правило підрахувати, де краще розмістити кухонний стіл, робочу зону, холодильник. Не останню роль відіграє і вибір стилю, відтінку меблів.

Сучасні кухонні гарнітури радують своєю різноманітністю, що і відкриває великі можливості для творчості. Дивіться, як стильно виглядає кухня хай глосс, особливу увагу заслуговують її фасади, які як магніт притягують погляди. Так, саме красиві фасади - це запорука привабливості меблів, родзинка в інтер'єрі. Тому, вибираючи меблі для кухні, важливо не тільки продумати розташування всіх шафок, поличок, але і вибрати вдалий колір, фактуру фасадів.

Модні тенденції кухонних меблів

Які ж фасади нині в моді? Дизайнери рекомендують відмовитися від нудних, однотонних фасадів і звернути увагу на більш яскраві, креативні варіанти. Розглянемо наймодніші тенденції:

  • Глибокий синій колір: красивий, багатий відтінок, який порадує своєю глибиною. Якщо ви хочете зробити основний акцент саме на цьому кольорі, тоді рекомендується верх стіни залишити білою. У моді також всі відтінки синього: це може бути ніжно бірюзовий відтінок або блакитний.
  • Фасади з натурального дерева. Натуральність, екологічність - головні тенденції останні пару років. Саме тому фасади з бука або дуба виглядають не тільки по-багатому, привабливо, але і ще вносять в інтер'єр особливу атмосферу душевної теплоти. Важливо, щоб дерево було вибілене, без коричневих і жовтих плям. До речі, фасади саме такого плану дуже добре підійдуть для кухні в стилі кантрі, прованс, сільський.
  • Поєднання різних фактур. Комбінація двох відтінків - це вже давно відомий дизайнерський підхід, але ось поєднання двох різних фактур - щось нове, цікаве. Наприклад: нижні фасади - з дерева, верхні - глянсовий МДФ.
  • Прозорі фасади з ефектом невидимки. Це остання модна тенденція, коли меблі виконується в невагомих формах, з легких, практично непомітних матеріалів. Непомітні фасади - це кращий варіант для маленької кухні, коли немає вільного простору.
спальни спальни

Критерії вибору фасадів

Щоб визначитися з найоптимальнішим кольором, фактурою фасаду, необхідно проаналізувати такі моменти:

  • загальний стиль інтер'єру;
  • розмір площі: маленька кухня - світлі відтінки, велика - перевагу темним кольорам.

Ваша кухня Аморе Класик заграє ще в кращому кольорі, якщо її доповнити іншими аксесуарами у вигляді картин, статуеток, які також повинні бути в одному стилі.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: