Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Відмінні інтер'єрні рішення для дивана білого кольору

Білий колір традиційно асоціюється з легкістю, свободою простору. Нерідко саме його вибирають люди, щоб створити відповідний антураж, святковий настрій.

Класика - відмінний білий диван, купити який доречний для установки як в робочому кабінеті, так і в холі, спальні, дитячій кімнаті. Підходить він під багато стилів, наприклад, скандинавський або сучасний модерн або мінімалізм.

Так, є свої особливості, наприклад, вважається, що білий колір досить мазкий, але сучасні виробники передбачили рішення цієї проблеми. У колекціях представлені зручні знімні чохли, легко піддаються обробці. До того ж, вони створюються з міцного текстилю, що можна з легкістю обробляти. Завдяки особливій щільною текстурою бруд, пил, рідини не проникають глибоко всередину.

диваны диваны диваны

Різноманітність інтер'єрних рішень для білого дивана

В інтер'єрі теж повинні бути присутніми світлі тони. Необов'язково білосніжні, але в тій же кольоровій гамі. Інші особливості:

  • Можна, навпаки, ефектно пограти на контрастах і зробити ці меблі єдиною світлою плямою, а решта оформити в темних фарбах. Але важливо дотримуватися гармонію, не віддаючи перевагу якомусь одному темному кольору. Білі і темні відтінки повинні гармонійно врівноважувати один одного.
  • Виробники пропонують кутові, модульні і навіть вишукані округлі моделі, що розташовуються в центрі великої кімнати.
  • В інтер'єрі варто віддати перевагу дорогим на вигляд матеріалами, оскільки білий теж асоціюється зі свіжістю, приналежністю до розкоші. Відмінним рішенням стане натуральна шкіра м'якою вичинки або, навпаки, трохи грубуватою, але з білосніжним відтінком.

Створення позитивного настрою

Вибір меблів, колірного оформлення означає акцент на практичність і створення оптимального психологічного настрою для людей. Можна придбати хороший диван недорого, але виглядати він буде дійсно розкішно. Це досягається вмілим використанням декоративних елементів, особливому дизайну. А якщо віддавати перевагу тканинною оббивкою, то в фаворі оксамит, велюр, рогожка, флок.

Грамотно розставлені джерела освітлення в інтернеті підкреслять красу світлих відтінків, зробивши приміщення воістину аристократичним. Білий становить хороший тандем з усіма відтінками синього або теплого червоного, з золотистим, бірюзовим. Крім того, доречні будуть оздоблювальні матеріали, інші меблі з натурального дерева, металевих сплавів, міцного скла. Прямо зараз можна дізнатися більше про інтер'єрних секрети і ознайомитися з приголомшливим різноманітністю стильних диванів в каталозі нашого інтернет-магазину.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: