Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Вітальня в блакитних тонах. Що вона може сказати про її власника?

Вітальня в блакитних тонах. Що вона може сказати про її власника?

Блакитний колір здатний позитивно впливати на емоційну сферу людини. Він стимулює креативність і налаштовує на робочий процес, привертає увагу, але в той же час не є надмірно кричущим і відволікаючим. Блакитні відтінки в інтер'єрі воліють обирати люди з великим творчим потенціалом, які люблять і легко приймають будь-які нововведення, цінують практичність у всьому.

Розберемося, чому багато людей хотіли б купити вітальню в блакитних тонах і вважають такий варіант дуже естетичним.

Переваги блакитного кольору в інтер'єрі

Цей колір асоціюється зі свіжістю і новизною. Інтер'єр вашої вітальні завжди буде виглядати дуже сучасно. Блакитний добре поєднується як з холодними, так і з багатьма теплими кольорами. Вдалими вважаються комбінації з білим, кавовим, бежевим, деякими відтінками зеленого. Блакитна вітальня буде приємна для ока. Цей колір абсолютно не дратівливий, а, навпаки, налаштовує на спокій.

Як ефектно оформити вітальню в блакитних тонах?

Блакитний колір освіжить кімнату, але його надлишок може зіграти злий жарт і зробити інтер'єр занадто холодним. Оформити таким чином вітальню найкраще, якщо вікна в ній виходять на сонячну сторону, тепле світло компенсує холодні відтінки.

Блакитний дуже добре поєднується з такими матеріалами як дерево, камінь, натуральна шкіра. Вкрай вишукано виглядає, коли небесні відтінки меблів і стін поєднуються зі шторами і підлогою бежевих або коричневих кольорів.

спальни спальни

Білий і зелений колір зроблять кімнату візуально більш світлою, пожвавлять і розбавлять холодний спокій блакитного.

Блакитний відтінок не варто комбінувати з зухвало яскравими кольорами, такими як червоний, бордовий, фіолетовий. Це створить своєрідний дисбаланс і повністю відверне увагу від блакитного, зробивши його непомітним. При оформленні вітальні в блакитних відтінках саме на цей основний колір повинен йти акцент, ніщо не повинно його "перебивати".

Де придбати

Придбати вітальні недорого можна в нашому інтернет магазині RoomaK. Прямо не виходячи з дому, тут можна вибрати якісні меблі від відомих виробників і за цілком розумними цінами повністю оновити і прикрасити своє житло до невпізнання.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: