Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Вузький коридор і тісний передпокій: вихід є

Вузький коридор і тісний передпокій можуть завдати чимало клопоту господареві при виборі відповідного стилю інтер'єру та дизайну меблів. Завдяки правильному поєднанню предметів і вдалому декору, навіть невеликі передпокої сьогодні можуть виглядати гармонійно, затишно і досить просторо.

На що звернути увагу

Для оформлення зони невеликої площі в квартирі фахівці радять, в першу чергу, використовувати світлу гаму кольорів, яка додасть ноток легкості та шарму. Це безпрограшний варіант для довгого і вузького приміщення.

Також можна вибрати меблі в передпокій або покриття підлоги з глянцевою поверхнею замість матової. Сяюча дверцята вбудованої шафи-купе, вхідних дверей розширить простір, створить ілюзію додаткового простору. Щоб приміщення виглядало більш гармонійно, дизайнери радять використовувати більше джерел штучного світла - поєднання стельових, підвісних і настінних світильників, точкове підсвічування дзеркала буде вигідно підкреслювати інтер'єр.

Вдалим рішенням буде оформлення однієї зі стін довгого і вузького коридору за допомогою грифельної фарби або з використанням цікавих арт-об'єктів: картин, скульптур.

Також варто дотримуватися наступних порад досвідчених дизайнерів:

  • намагайтеся не перевантажувати простір. Мінімалізм в тісному приміщенні стане найбільш вдалим вибором. Однотонні поверхні, простота в формах меблів, ненав'язлива обробка з використанням яскравих акцентів дозволить створити сучасний дизайн красивим;
  • укладаючи паркет, дошку або ламінат, розміщуйте їх по діагоналі - це дозволить візуально розсунути стіни вузького приміщення;
  • комбінація оздоблювальних матеріалів стін і фактур також розширить простір.
спальни спальни спальни

Використання дзеркал

Дзеркало - відмінний варіант для боротьби з тіснотою. Шафа з дзеркальними дверцятами від підлоги до стелі в коридорі створить ілюзію перспективи, додасть повітря і відчуття простору. Крім цього, дзеркало можна розмістити в ніші між шафами, закрити дзеркалом цілу стіну.

Вибір меблів

Широкий вибір варіантів в нашому асортименті дозволяє купити меблі в передпокій на будь-який смак. Для невеликого простору відмінно підійдуть не дуже глибокі шафи-купе, що дозволяють вмістити верхній одяг і взуття, або гардеробні.

Вузькі предмети меблів - Обувниці і вузька консоль дозволять розмістити все необхідне, максимально не захаращуючи простір. Також ви можете замовити для малогабаритного простору обувниці з сидінням або пуф з відсіком для зберігання речей - такий варіант сподобається любителям практичності.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: