Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Знайомство з будинком починається з передпокою

Театр починається з вішалки, а будинок починається з передпокою. Сенс цієї фрази полягає у тому, що саме перше враження часом визначає загальне ставлення до дому і до його господаря. Тому важливо обладнати вхідну зону так, щоб вона була практичною і функціональною для мешканців, а також володіла естетичним і презентабельним видом для гостей.

Що повинно бути в передпокої

Правильно підібрані меблі передпокій роблять не тільки красивим й затишним, але й організовує простір, виключаючи безлад в будинку. Основне призначення таких меблів - зберігання верхнього одягу і взуття. Особливість облаштування передпокою в його габаритах, як правило, це одне з найменших за площею місць в будинку. Основні предмети інтер'єру, які необхідно вмістити в коридорі:

  • Конструкція для зберігання одягу: найчастіше використовується - шафа, вона може бути кутовою або шафою-купе. Шафу-купе краще вибрати невеликої глибини, а по довжині - на повний коридор. Якщо зона передпокою зовсім компактна, то замість шафи рекомендується обладнати стіну вішалкою.
  • Система для зберігання взуття: висувні полки, закрита банкетка, тумба кутова. Додаткову зручність створить, розташований близько банкетки стілець для взування. Меблі для зберігання взуття конструюється з обертовими або відкидними дверцятами;
  • Меблі, призначені під дрібні аксесуари. Це дасть можливість тримати все в одному місці і при необхідності швидко скористатися (парасольки, ключі, рукавички, засоби по догляду за взуттям та інше). Зазвичай це вузький комод з дзеркалом.
спальни спальни

Рекомендації

Якщо простір не дозволяє встановити всі функціональні елементи, то відмінним рішенням буде комбіновані меблі - шафа для одягу, суміщена з взуттєвим або комодом.

Додатковий затишок дому додадуть прикраси для інтер'єру: декоративні тримачі ключів, квіткові ікебани, картини, лампи і дзеркала оригінального дизайну.

Прийнявши рішення оновити вхідну зону свого житла, скористайтеся консультаціями професіоналів, тоді навіть недорогий передпокій буде виглядати органічно і ефектно.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: