Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Облаштування кухні: корисні поради, які допоможуть ефективно використовувати приміщення

Облаштування кухні: корисні поради, які допоможуть ефективно використовувати приміщення

Існують сотні варіантів дизайнерського оформлення кухні. Багато все ще вважають за краще збірний варіант меблів - побутує міф, що купувати цілу кухню це дорого і непрактично, але настав час його розвіяти. Фарбована кухня - відмінна ідея в дизайні кухонних меблів, популярність якого стрімко зростає.

Особливості

Використовуйте такі прийоми при облаштуванні кухні, щоб зробити її затишною і функціональною:

Правильне освітлення. Обов'язково встановіть лампу над робочим місцем, над столовою зоною і в проході - кілька джерел світла додадуть теплоти і комфорту.

Високі кухонні шафи. Чим розтягувати їх в довжину, краще використовуйте простір і в висоту - поставте на самі верхні полиці ті предмети, якими ви рідко користуєтеся.

Не захаращуйте вікно. По можливості постарайтеся не вішати в безпосередній близькості від вікна ніяких полиць. Вони будуть закривати природне сонячне світло і можуть бути просто незручними.

Вбудована техніка. Плита, посудомийна машина - поєднайте все в єдину монолітну поверхню: це значно заощадить місце і зробить кухню стильною і завершеною.

Кольорова гама. В оформленні кухні використовуйте такі ж кольори, як і в решті частини квартири - або максимально з ними сумісними. Різкий контраст, скоріше за все, зробить перебування на кухні просто некомфортним.

Цілісність. Сьогодні є можливість купити відразу цілу кухню, в якій буде все необхідне для правильної організації простору - при виборі меблів обов'язково скористайтеся таким варіантом: ви обов'язково підберете той, який підійде по стилю саме вам.

спальни спальни спальни

Переваги

Фарбовані кухні з секційними меблями і фасадами з МДФ мають масу переваг:

  • Величезний асортимент. Виробники залучають кращих дизайнерів для того, щоб створювати унікальні і стильні рішення оформлення кухонь - різні розміри і наповнення, матова або глянсова фактура, великий вибір кольорів;
  • Можливість індивідуальних рішень. Якщо ви не змогли знайти підходящий варіант, його легко можна створити самостійно - вибирайте ті секції, які вам потрібні;
  • Екологічність. У виробництві меблів використовуються натуральні матеріали, покриття повністю безпечне і нетоксичне;
  • Міцність. Крім естетичної функції, зовнішня обробка фасадів несе ще й практичну - захищає від підвищеної вологості, не вбирає сторонні запахи і робить меблі стійкими до перепадів температури.

Краса, практичність і функціональність - саме те, що потрібно для сучасної, стильної кухні.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: