Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Біла кухня нюанси, особливості та стереотипи

Завжди думали, яку кухню вибрати? Сьогодні ми спробуємо вирішити це питання.

Є багато видів кухонь: робочі, кухні-їдальні, кухні-ніші і т.д. Ви бачили, як сучасно і цікаво виглядає кухня хай глосс? Здавалося б, ідеальний варіант, настільки красиве поєднання кольорів нікого не залишить байдужим! Але, на жаль, це не так. Не всі люблять яскраві і соковиті кольори. Іноді хочеться якоїсь класики. Тоді на допомогу нам приходить біла кухня.

Білий колір завжди привертав людину через свою нейтральність і простоту. Біла завжди порадує око свого власника і на це є свої причини:

  • Нейтральність.
  • Відчуття свіжості і чистоти.
  • Білий колір відмінно поєднується з іншими кольорами, наприклад, золотим.
  • Королівський колір - ось, що може бути у вашій кухні.

Стереотипи, пов'язані з білою кухнею

Багато людей думають, що кухню снігового кольору складно утримувати в чистоті. Це правда лише частково. Все залежить від того, які білі предмети будуть стояти на ній. Якщо у вас буде пофарбований в білий колір тільки гарнітур, ніяких проблем не буде, але якщо пофарбувати підлогу в білий, проблем не оберётесь, вам доведеться його мити мало не кожен день.

Друге твердження звучить так: "Білий колір - занадто нудно". Лише мала частина з цього висловлювання правда. Колір снігу умиротворяє і заспокоює. Уявімо таку ситуацію: ви повернулися з роботи, втомилися, зголодніли. Заходьте на кухню, включаєте світло і бачите всю пишноту своєї білої кухні, плюс вид з вікна на нічне місто вас вражає. Ви сідаєте на стілець, дивіться на все це, стаєте спокійніше, розслабляєтеся і розумієте, що гроші на цю кухню були витрачені не даремно.

спальни

Як не втомитися від одного кольору. Поєднання білого з іншими квітами

Навіть якщо ви дуже сильно любите класику і білий колір, це все через деякий час набридне. Так як же продовжити задоволення від покупки білої кухні? У цій частині статті ми спробуємо розповісти вам за допомогою яких кольорів це можна зробити.

  • Білий колір чудово поєднується з золотим. Це велика і незмінна класика пішла ще з давніх часів.
  • Якщо додати глянцеві і блискучі поверхні, то вийде стиль, який називається модерн.
  • Колір снігу відмінно поєднується з блакитним, ніби пливеш по хвилях.

Не треба лякатися експериментів з квітами на кухні, головне - це підібрати те поєднання кольорів, яке буде подобатися саме вам, будь то золота класика, модерн, мінімалізм, а може вам взагалі сподобається кухня Аморе Класик?

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: