Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Чистота і затишок в будинку: вибір меблів для зручності сім'ї

Жителі великих міст частіше живуть в багатоквартирних панельних будинках і звичайно ж є власниками невеликих квартир. Перше що зустрічає людину в квартирі це передпокій, як правило коридор, дуже малогабаритне приміщення без вікон, що іноді ускладнює вибір і покупку меблів, а особливо установку правильного світла в даному місці.

На що звернути увагу при виборі шафи?

Зручними для темної і тісної кімнати будуть дзеркальні шафи-купе світлих тонів, колір буде надавати легкості і чистоти простору, а дзеркала візуально збільшувати площу, а тим кому велика шафа не до місця, підійде міні-шафка з дзеркальними дверцятами. А вбудовані шафи скоріше підійдуть власникам великих метрів. До речі, зараз все частіше люди купують шафи з дверцятами-жалюзі, тому що вони виглядають стильно і гармонійно плюс хороша вентиляція, що позитивно впливає на речі, які довго зберігаються.

шкаф купе шкаф купе

Якщо до вас часто приходять гості, тоді краще щоб був додатковий модуль з гачками для сумок і верхнього одягу. У випадки проживання маленьких дітей або літніх людей потрібно обов'язково поставити м'який пуф або вбудовану лавочку.

Меблі в передпокій повинні бути максимально зручно, тому можна вибрати обувниці будь-якої форми (по типу комода, вузька тумба, стійка, обувна сушарка і т.д.). Ціна передпокою часто вже включає в себе: наявність взуттєвниці, шафи з дзеркалом або ж окремим дзеркалом .

Створюємо затишок в домі:

  • Для підтримки чистоти найкраще покласти килимок при вході це допоможе затримати бруд з взуття;
  • Непогано було б повісити ключницю, ключі завжди будуть в одному місці, що зекономить ваш час пошуків ключів і невелику полку для мобільних телефонів і різних невеликих предметів з кишень куртки;
  • Полицю для обуві краще купити закритого типу, так не буде вивалюватися взуття і у випадку проживання дітей, вони не зможуть діставати і гратися взуттям, бажано взуття прати і сушити, перш ніж поміщати туди;
  • Не варто ставити кімнатні рослини, це додасть зайвої вологи і неприємного запаху;
  • На вільну стіну можна повісити рамки для фотографій або цікаві колажі з особистих фото, це буде вас радувати і давати почуття, що ви вдома, зустрічати гостей і змушувати їх посміхатися.

Зазвичай якщо купити маленьку прихожу все це вже є, просто невеликих розмірів. Ну а якщо ваш коридорчик побільше, то туди можна ще й поставити комод для шапок і шарфів, щоб речі не припадали пилом. У сім'ї можна використовувати спеціальні іменні шафки або ж осередку, так зручніше стежити за порядком і уникати плутанини і безладу поверхонь такого невеликого простору.

Маленький передпокій купити - це завдання досить непросте, так як за часту вибір не такий вже і великий і часу особливо багато нема, тому єдиним правильним рішенням буде купити меблі через інтернет, а саме на нашому сайті «Roomak», адже в інтернеті завжди дешевше. До того ж меблі доставлять прямо додому і можливо навіть зберуть за окрему плату, а ваші нерви залишаться здоровими і міцними. Вас обов'язково порадує швидкість доставки і сервіс обслуговування сайту.

шкаф купе
 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: