Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Біла кухня — тренд сезону 2018

Цей рік ознаменував початок нового тренда в дизайнерських рішеннях. Після численних експериментів в підборі відтінків кухонних меблів, фахівцями був обраний білий колір, який став популярним в 2018 році. Він здатний візуально розширити простір, а також надати відчуття затишку і свіжості. Його можна назвати універсальним. Саме він відмінно гармонує з багатьма відтінками.

Белая кухня — тренд сезона 2018 Белая кухня — тренд сезона 2018

За прогнозами дизайнерів, меблі цього актуального кольору ще тривалий час не вийдуть з моди. Якщо дотримуватися їхніх порад, інтер'єр завжди буде ефектним і комфортним.

Інтернет-магазин меблів «Roomak» невпинно слідує рекомендаціям дизайнерів. У нас можна придбати трендові кухні 2018 за прийнятними цінами. Комплекти виготовлені з якісних матеріалів і повністю відповідають новим віянням. Придбати їх може кожен. Вони виглядають стильно, елегантно і природно. Далі ви дізнаєтеся, які кухонні гарнітури зараз в моді.

Белая кухня — тренд сезона 2018 Белая кухня — тренд сезона 2018
Кухня в білому кольорі — актуальна модна новинка

Дизайнери настійно рекомендують в цьому році вибирати готові кухні білого кольору. Адже він має масу переваг:

  • поєднується з багатьма стилями інтер'єру, вигідно підкреслюючи їх;
  • гармонує з будь-якими варіантами оздоблення стін;
  • відображаючи природне світло, візуально розширює простір;
  • створює відчуття гармонії і т.д.

У 2018 році саме він на піку популярності. Якщо ви побоюєтеся, що кімната буде схожа на лікарняну палату, додайте в інтер'єр темні відтінки. З білим добре поєднуються такі напрямки як:

  • хай тек;
  • прованс;
  • арт деко;
  • кантрі;
  • класика.
Різновиди модних гарнітурів

Володіє гламурним блиском кухня білий глянець. Зазвичай вона покривається плівкою ПВХ, пластиком або лаком. Такий комплект створює в кімнаті неповторну атмосферу умиротворення. Зупинивши на ньому вибір, дизайнери рекомендують використовувати скляні та металеві елементи в інтер'єрі. У такому випадку для обробки стін підійдуть яскраві шпалери.

Белая кухня — тренд сезона 2018 Белая кухня — тренд сезона 2018 Белая кухня — тренд сезона 2018

Вироби з матовою поверхнею вважаються найбільш практичними. На них практично не видно відбитків пальців, немає відблисків, завдяки чому створюється відчуття, що вона «поглинає» світло. Кухня біла класика з матовим фасадом добре гармонує з класичними інтер'єрами, а також зі стилем прованс. Вона виконана у стриманому стилі.

Кутові модифікації прекрасно підходять до невеликих кімнатах. Вони не займають багато місця і естетично виглядають. Їх зазвичай ставлять у двох суміжних між собою стін.

Якщо простору недостатньо, можна також купити модульну кухню білого кольору. До її складу входять окремі елементи, які легко компонуються між собою.

Стандартний модульний конструктор зазвичай включає:

  • шафи;
  • пенали;
  • підлогові тумби;
  • полки для посуду і зберігання продуктів;
  • робочий, обідній стіл;
  • мийку і т.п.
Белая кухня — тренд сезона 2018 Белая кухня — тренд сезона 2018 Белая кухня — тренд сезона 2018

Модулі дозволяють оптимізувати простір. Вони гарні в малогабаритних квартирах, а також в невеликих приватних будинках.

Варіанти декору

Обробки бувають найрізноманітнішими. Найбільш бюджетним варіантом вважаються плівкові фасади. Більш сучасні модифікації - обробка з пластика. Вона може мати як глянсову, так і матову поверхню. Ще один поширений варіант - шпоновані вироби, які покриваються тонким шаром деревини. На замовлення можна придбати також білу кухню зі скляними вставками.

Белая кухня — тренд сезона 2018 Белая кухня — тренд сезона 2018 Белая кухня — тренд сезона 2018
Де придбати якісні меблі?

Сучасна кухня в білому стилі наповнить ваш будинок гармонією і затишком. З нею ваші фантазії при оформленні інтер'єру втіляться в реальність.

Наш інтернет-магазин «Roomak» займається виготовленням і реалізацією якісної кухонних меблів за доступними цінами. У нас ви можете замовити будь-які її модифікації і розміри.

У нашому каталозі представлений великий вибір різноманітних меблів. Всі вироби ми виробляємо з екологічно-безпечних і довговічних матеріалів. Вони повністю відповідають міжнародним стандартам якості.

Якщо в каталозі інтернет-магазину «Roomak» ви не знайдете необхідного набору, наші фахівці виготовлять його з індивідуальним вимогам в найкоротші терміни.

Белая кухня — тренд сезона 2018 Белая кухня — тренд сезона 2018 Белая кухня — тренд сезона 2018
 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: