Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Фарбовані фасади - нова індивідуальність в оформленні головного приміщення в будинку

Тільки приготована з позитивним настроєм їжа живить тіло і несе заряд здоров'я. Але, де шукати джерело гарного настрою в епоху нескінченних кризових потрясінь? Відповідь проста. Це джерело – в стильній і красивій обстановці, яка оточує господиню. Якщо кухня додатково служить сімейною їдальнею, це важливо удвічі.

Краса і комфорт як основа благополуччя

Стильний дизайн, сучасні матеріали, що полегшують підтримання чистоти плюс індивідуальність - ось основні мрії кожної господині. Їх втілює фарбована кухня, що надихає своїм виглядом балувати домашніх кулінарними шедеврами, практичністю довготривалою функціональністю.

З індивідуальністю при сотнях і тисячах відтінках теж немає проблем. Фасади з МДФ можуть бути пофарбовані з просто неймовірною різноманітністю і вражати:

  • Мотивом і глянсовим видом.
  • Модним перламутром.
  • Хамелеоном і метаплліком.
  • Фарбою кракелюр під антикваріат.

А сам матеріал відрізняється високою екологічністю. Деревні волокна в МДФ з'єднуються в плиту безпечним парафіном і природними лігніновими смолами. Плити виходять міцними, не вбирають жир, вологу і кіптяву, не бояться високих температур. У порівнянні з деревиною вони більш пластичні і дозволяють виготовлення нестандартних закруглених форм.

  • Надійний захис стиків рамкових конструкцій від пилу і проникаючих через них спор цвілі.
  • Стійкість до сонячного ультрафіолету.
  • Підвищену вологостійкість і грязевідштовхуючі властивості. Завдяки забарвленню набагато легше відмити поверхневі жирні плями.
кухні кухні кухні

Індивідуальне оформлення на свій смак стане гідним джерелом радості і гордості господарки. Практичні і довговічні, стильні і фарбовані кухні RoomAK, які поліпшують настрій одним своїм виглядом, перетворять головне приміщення будинку в місце, де буде збиратися вся родина, де не соромно влаштовувати чаювання для запрошених гостей. Вибирайте свій варіант і отримуйте максимальне задоволення від їжі, приготованої в атмосфері комфорту!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: