Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Лайфхак з облаштування вузької спальні

Рішення про інтер'єр вузької спальні - це завжди «завдання із зірочкою»: потрібно створити комфортне місце, розмістивши все необхідне для відпочинку і проведення часу, і при цьому не захарастити кімнату. Нижче наведені поради дозволять зорієнтуватися в тонкощах організації простору. Купити недорогу спальню зараз можна як в масових магазинах, так і з рук в хорошому стані.

1. Шафа дружить з вузькими стінами

Щоб не зробити кімнату схожою на коридор, не кладіть шафу вздовж довгих стін. Краще віддати перевагу маленьким стінам, якщо дозволяє розташування двері і вікон. Так кімната візуально наблизиться до форми квадрата.

2. Дзеркала дружать з довгими стінами

Користуючись властивістю дзеркал збільшити простір вдвічі, розташовуйте їх на довгих стінах - так візуально кімната здасться більше.

3. Розміщуйте образи квадратів в кімнаті

Форма квадрата в деталях інтер'єру допоможе зробити приміщення схожим на квадрат. Використовуйте цю властивість у всьому - килим, дзеркало, картина, візерунок подушки, принти на шторах і т.д.

4. Світло тільки центральний

Найвдалішим варіантом освітлення стане центральне стельове розміщення, а настінне зіграє погану роль. Також торшери дозволять варіювати висоту освітлення, що буде плюсом до обсягу простору.

5. Ліжко дружить з довгими стінами

Якщо дозволяє простір, розташовуйте ліжко уздовж довгої стіни. Це може значно обкрадати простір в цілому, тому тут потрібно дивитися на ситуацію в цілому - якщо такої можливості немає (складності в розміщення решти меблів), то обіграємо ситуацію інший меблями (розміщенням шафи, деталями).

спальни спальни

6. Вибирайте світлі тони для вузьких кімнат.

7. Принт на стінах дозволить збільшити простір - великий візерунок або широкі смуги.

8. Не перевантажуйте кімнату меблями - розташовуйте лише те, що дійсно функціонально і необхідно - ліжко, шафа, може бути тумби приліжкові та комод.

9. Перегородки пів-стеля - не найвдаліший варіант, вони можуть залишити частину кімнати без освітлення.

10. Розбивайте кімнату на зони

Якщо простір дозволяє, розбийте кімнату на зони, наприклад, для сну і роботи (актуально у підлітків). Маючи в своєму розпорядженні ліжко в центрі кімнати, її узголів'я може стати інструментом зонування.

Таким чином, ядром дизайну вузької спальні є фраза «краще менше, та краще». Не захаращуйте кімнату, намагайтеся візуально розширити простір і наблизити образ спальні до квадрату. Середня спальня ціна 10 тисяч гривень. Можна знайти як більш дорогі, так і більш дешеві варіанти - на смак і гаманець покупців. Удачі Вам у плануванні спальні і нехай це буде Вашим місцем сили!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: