Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Практичні ідеї: вибір меблів для маленької кухні

Маленька кухня – це абсолютно не вирок. Навіть на невеликому просторі можна втілити оригінальний дизайнерський інтер'єр, підібрати гарні, функціональні меблі, декор. Головне - дотримуватися простих, але в той же час практичних порад, які допоможуть перетворити маленький простір в рай для господині і сімейних вечорів.

Основні види меблів
Кухня high gloss

Розглянемо, для прикладу, в яких випадках представлена кухня high gloss (Меблі Star) для невеликого приміщення, її складові і колірна палітра.

Меблі-трансформер: найкраще рішення для 4-5-6 кв.м. Вони відрізняються: практичністю, мінімалізмом, а головний акцент робиться на двох зонах: робочій і обідній, які поєднані два в одному. Наприклад, під час приготування їжі ви складаєте столик і стільці, і тим самим збільшуєте простір, а після завершення кулінарних дій легко повертаєте обідню зону на місце.

Смарт – кухня. Це ноу-хау на ринку меблевої індустрії. Основна відмінність – це наявність «розумних» ящиків: вони займають мінімум місця, але при цьому дуже місткі.

Модульна стінка. Варто також звернути увагу і на кухні high gloss посекційно. Ви можете, виходячи зі своєї площі, застосовувати набір однотипних за кольором і фактурою секцій, міняти їх місцями, або приставляти один до одного.

Меблі з нішами. З огляду на той факт, що ваша головна задача – це раціональне використання простору, тому варто замовляти конструкцію, яка містить ніші. Наприклад, ніші можна передбачити під столом або під робочою поверхнею. Не забуваємо про корисну площу під вікном. У цьому місці можна красиво вмістити шафу.

Колір, матеріали меблів

Поговоримо тепер про матеріали меблів, яким необхідно віддавати перевагу з урахуванням невеликої площі. Це може бути:

  • сучасний пластик і оргскло;
  • МДФ.

Ці матеріали легкі/прозорі, не створюють ефекту тяжкості. Дуже стильно виглядатимуть прозорі стільці, скляний стіл. У той же час дизайнери не рекомендують застосовувати на маленькій площі меблі з деревини або масивну ковану.

Що ж стосується колірної гамми, то на першому місці – теплі, пастельні тони. Дуже яскравий колір в маленькій кімнаті буде сильно різати око, а темний відтінок – зменшує площу. В ідеалі можна комбінувати два кольори, використовуючи вертикальні смуги.

Чого не варто робити?

І щоб не порушити всю ідилію маленького затишку, важливо скористатися порадами дизайнерів:

  • Скажемо ні громіздким стільцям, столу, шафам.
  • Використовуємо по максимуму стіни, порожнечі, кути, простір під вікном. Сміливо можна замовляти гарнітур під саму стелю.
  • Враховуємо розмір і глибину шаф, які повинні бути не більше 50 см, а в іншому випадку у вас залишиться мало простору для пересування.
  • Робимо фасади меблів світлими, а полички – на один-два тони темніше, не забуваючи про скло в шафах.

Щоб зрозуміти, як буде виглядати і скільки вам обійдеться, наприклад, кухня хай глосс ціна, необхідно звернутися в наш інтернет-магазин "Roomak" за покупкою, фахівці якого допоможуть вам зробити правильний вибір.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: