Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Від чого залежить психологічний комфорт в спальні

Меблі для спальні, з точки зору здоров'я, повинні бути натуральними - з масиву, ротанга і т.д. Дивно, але психологічний комфорт в спальні надто залежить від того, чи правильно вибрано місце для встановлення ліжка. Не рекомендується спати головою на південь і захід - при такій орієнтації страждає якість сну. Люди, як й інші живі істоти, реагують на енергетичну сітку меридіанів, підсвідомо орієнтуються на розташування полюсів.

При встановленні ліжка простежте, щоб узголів'я перебувало навпроти дверного отвору. Якщо раптом хтось несподівано увійде в спальню, то людина відразу б потрапить в поле зору лежачого на ліжку.

Як вибрати ліжко

Важливий і розмір ліжка: психологи помітили, що чим воно більше, тим багатогранніші будуть позитивні емоції. Це не тільки можливість із зручністю влаштуватися посередині, але ще й важливий настрій на сімейне життя. Щоб подружжю було комфортно, необхідно для кожного постаратися створити особистий простір: розмістити тумбочки або консольні столики, продумати індивідуальне освітлення.

Якщо ви збираєтеся поміняти меблі, то перед походом в магазин зробіть необхідні заміри. Потрібно бути впевненим, що габарити ліжка впишуться в основний інтер'єр, не доведеться нічого кардинально міняти.

Вибір ліжка залежить і від площі кімнати. Якщо спальня простора, то тоді можна розглядати і варіанти меблів для сну з масивним узголів'ям.

спальни спальни спальни

Бажано, щоб в конструкції ліжка були передбачені ящики для зберігання ковдр і подушок.

Крім зручних і красивих меблів в спальні важлива можливість отримувати тактильні відчуття. Ефектне покривало з бархатистою текстурою, м'який вовняний килим, по якому так приємно ходити босоніж. Різноманітність фактур - це теж настрій на розслаблення і відпочинок.

Для здорового сну корисно спати в прохолоді. Тому варто подбати про встановлення кондиціонера, особливо якщо живете в південних регіонах. При покупці техніки переконайтеся, що передбачена функція «сну». Важливо, щоб в спальні був хороший повітрообмін, тому візьміть за звичку провітрювати кімнату щовечора. Коли повітря мало, то сни важчі.

Де придбати меблі в спальню

Великий вибір спальних гарнітурів представлений в інтернет-магазині Roomak. У продажу корпусні меблі, виготовлені в Україні, Польщі. Вас чекає широкий асортимент, конкурентні ціни та індивідуальний підхід. Купити спальню можна з доставкою в будь-яке місто України.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: