Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Брутальність/харизма або ніжність/яскравість

Чоловіче і жіноче мислення дуже сильно відрізняються одне від одного. Будь-яке питання має різне - і чоловіче і жіноче сприйняття. Не стало винятком і питання інтер'єру. Навіть обстановка в подружній кімнаті може викликати масу суперечок і розбіжностей. Чоловікам більше підходить брутальний шик і холостяцьке гніздечко. Жінка ж, навпаки, прекрасно відчуває себе в приміщеннях, що грають яскравими і соковитими фарбами.

Єдиним сполученням між ними можна назвати двоспальні ліжка. Ціна, на які різниться.

Різниця чоловічих і жіночих поглядів

У чоловіків свої цінності в інтер'єрі:

  • Мінімалізм в обстановці і декору.
  • Раціональність використання всього і вся.
  • Глубока і проста гра кольору.
  • Цінується колірна єдність і мінімум яскравих фарб.
  • Приміщення повинно пістрявити життєрадісними фарбами.
  • Обов'язкова присутність милих і символічних дрібниць, тендітних деталей.
  • Кольори різноманітні. Включають в себе незвичні і несподівані поєднання.
  • Доброзичливий інтер'єр.
  • Безліч декоративних деталей.
Рішення є

Звичайно, погляди чоловіків і жінок дуже різняться. І часом незрозуміло, чи можливо взагалі дійти спільної думки. Для чоловіків дуже важливий функціонал приміщення та інтер'єру. Для жінки ж він абсолютно не важливий. Важливо, щоб жінка просто відчувала себе комфортно. Як би це важко і неможливо не здавалося, є вихід.

Родинне вогнище

Просто необхідно перетворити різницю інтересів і різницю чоловічого та жіночого інтер'єру в один. Загальний та сімейний інтер'єр. Звичайно, дуже важливо і необхідно, щоб всі жителі відчували себе комфортно і затишно.

спальни спальни спальни

Справа в тому, що чоловік здатний просто багато чого не помічати. Він бачить потрібні йому речі і предмети інтер'єру і йому цього достатньо. І при тому чоловік просто-напросто набагато менше часу проводить в стінах будинку. Жінка ж в точності навпаки. Вона живе у всіх куточках свого будинку. І не тільки інтер'єр, але й будь-яка дрібниця здатна створити настрій жінці. Тому цілком можливо залишити значимі місця для чоловіка, а інший простір заповнити жіночим декором. Так і виходить затишне сімейне гніздечко.

Roomak

Найважливішу роль в інтер'єрі грає спальна кімната. А найкращі двоспальні ліжка недорого ви знайдете на сторінках нашого сайту. Тільки тут ви винайдете спосіб поєднати і чоловічі ,і жіночі інтереси

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: