Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Чому модульні стінки у вітальню - це зручно

У вас не велика вітальня і ви не знаєте, як зробити кімнату затишною і в той же час просторою, тоді вам просто необхідно нову купити стінку у вітальню! З чого ж вибрати?

Всі, напевно, пам'ятають, як виглядала вітальня СРСР, а також в Україні 90-х роках. Велику площу займали масивні шафи до стелі, які нагадували один одного, як дві краплі води. З тих пір багато чого змінилося, інтер'єр зробив крок далеко в майбутнє. Зараз популярні модульні стінки вітальні.

Для невеликої кімнати підійде кутова, яка вважається справжньою знахідкою. Саме кутові шафи самі функціональні і місткі. Якщо грамотно продумати все при замовленні, то в такій шафі можна зберігати не тільки речі, але й великогабаритні предмети, наприклад дитячий велосипед.

На ринку величезний вибір моделей, які відрізняються не тільки зовні, а також по:

  • кількості секцій;
  • матеріалу, з якого виконано виріб;
  • декору;
  • вартості.

Всі частини даного виробу з легкістю можуть мінятися місцями, а деякі можна переважувати або зовсім прибрати, від цього стінка стане тільки більше унікальною. До таких елементів відносяться: підлогові тумби, шкафчики підвісного типу та інші комплектуючі.

Сучасні дизайнери також часто використовують кутові стінки для того, щоб розділити кімнату на зони. При замовленні меблів попросіть майстра виконати роботу в двох відтінках. Тоді ви впораєтеся без допомоги дизайнерів, з легкістю розділивши кімнату на дві зони - відпочинку і робоче місце.

шкаф купе шкаф купе шкаф купе

Модулі для вітальні

Модульні меблі можуть бути різного кольору. Білий прекрасно поєднується з чорним. Чорний відмінно виглядає разом з червоним. Ну, а якщо ви відданий фанат якогось футбольного клубу, то ваше замовлення буде виконано саме в цій колірній гамі. Багато хто думає, що модульна стінка - це тільки навісні шафки, але це не так. Варіантів може бути маса. Наприклад, можна вибрати:

  • Полички, які можуть бути різної форми довжини і ширини;
  • Антресолі або шафи для зберігання документів;
  • Бар або навіть барну стійку;
  • Шафа-купе для ТВ.

Стінка модульного типу зробить вашу кімнату просторою і в той же час затишною!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: