Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Дизайн спальні для молодят

«З коханим - рай і в курені» говорить народне прислів'я. Однак часи, коли молодята влаштовувалися в одному будинку зі своїми батьками, де-небудь у запічку - безслідно зникли. Сучасні молодята ще задовго до щасливого дня одруження, прагнуть облаштувати своє затишне гніздечко, де вони будуть насолоджуватися товариством один одного.

Спальні для молодят повинні не тільки налаштовувати на романтичний лад, але й бути яскравими, красивими і стильними. З усіма поставленими завданнями допоможуть впоратися правильно підібрані меблі. То якы ж вони повинні бути?

Стиль меблів

Видів інтер'єру спалень досить багато. З них не можна виділити хороші або погані, затишні або не дуже. Кожен припаде до душі тій чи іншій парі.

  • • Класика - актуальна на всі часи. Для класичних меблів характерні світлі тони, імітація позолоти, правильні форми, парні предмети, декоративна ліпнина, елегантні узголів'я ліжок. У такій кімнаті молодята відчують себе представниками знаті, а ліжко стане воістину - королівським ложем.
  • • Сучасний дизайн не терпить ніяких обмежень. Це можуть бути абсолютно несподівані рішення за формою і відтінком меблів. Головне в таких меблях функціональність і створення максимального простору в кімнаті. Вбудовані шафи-купе, ліжка з механізмами, що піднімаються дозволять створити затишок і допоможуть уникнути захаращеності інтер'єру.
  • • Еклектика. Не можете прийти до компромісу? Не варто затьмарювати майбутнє свято непотрібними суперечками. Багато сучасних дизайнерів у своїх проектах інтер'єрів поєднують меблі різних стилів. Для еклектики характерно сусідство вінтажних меблів (крісел, пуфів) з меблями в стилі модерн. Однак, не варто думати, що в еклектичний інтер'єр можна буде вписати все, що заманеться. Всі предмети меблів повинні поєднуватися за кольором і доповнювати композицію кімнати.
спальни спальни спальни

Від інтер'єру спальні буквально залежить майбутнє сімейної пари. Правильно підібрані меблі з урахуванням смаків обох партнерів допоможуть налагодити стосунки, надихнути подружжя і просто дозволити відпочити після важкого дня. Купуйте спальні в інтернет магазині Румак, створюйте кімнати, з яких не захочеться йти!

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: