Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Вибір дерев'яних меблів для спальні

У сучасному світі, коли більшу частину домашньої обстановки виробляють зі штучних матеріалів, став рости попит на гарнітури меблів з масиву деревини.

Особливою популярністю користується дерев'яні меблі для спальні. Чим же це викликано? Швидше за все люди, які бажають придбати меблі з дерева, замислюються про своє здоров'я. Звичайно, меблі зі штучних матеріалів і пластика коштують дешевше дерев'яних. Але ж ми розуміємо, що синтетичні матеріали можуть завдавати шкоди нашому здоров'ю.

ПЛЮСИ ДЕРЕВ'ЯНИХ МЕБЛІВ:

  • Екологічність. Ніяких сторонніх і токсичних випарів і запахів.
  • Довговічність і міцність. При правильному догляді дерево не тріскається, не жолобиться, не гнеться.
  • Естетичність і універсальність. На зрізі дерева є неповторний малюнок. Дерев'яні меблі легко вписується в будь-який інтер'єр.
  • Доступна ціна. На перший погляд вона вища, ніж на вироби їх штучних матеріалів, але і служать дерев'яні меблі в рази довше. Так що це ще і розумний внесок Ваших коштів, якісні дерев'яну меблі можна передати у спадок.

Спальня - це те місце, де ми відпочиваємо після важкого і суєтного дня. У спальні ми проводимо третину свого життя, і хотілося б відпочити в екологічно чистій обстановці. Варто приділити вибору спального гарнітура максимум уваги, щоб засинати і прокидатися було приємно.

спальни спальни спальни

ВИБИРАЄМО МЕБЛІ ДЛЯ СПАЛЬНІ

  • Ліжко. Це серце кімнати, тому воно повинно бути максимально зручним і досить просторим. Стиль багато в чому залежить від розміру кімнати. У просторій кімнаті можна встановити будь-який варіант. У маленьку ж спальню потрібна ліжко зі спрощеним каркасом, без зайвих виступаючих частин і більш світлих тонів.
  • Шафа. Вона зазвичай йде в комплекті спального гарнітура. У великій кімнаті можна поставити шафу з темного дерева з різьбленими деталями.
  • У меншій за площею кімнаті краще буде виглядати шафа-купе зі світлого дерева з дзеркальними дверцятами. Світлі меблі візуально додають простору.
  • Тумбочки. Функціональність цього предмету невисока, тому варто дотримати лише колірну гамму. Дерев'яна тумбочка відповідає висоті ліжка, на ній повинні міститися кілька предметів туалету.
  • Комод. Спальня ще придназначена і для переодягання, тому одним з предметів меблів в кімнаті може бути комод. Розмір його слід вибирати відповідно до розміру спальні. Так як цей предмет не є необхідним, то при дефіциті місця можна і зовсім обійтися без нього.
  • Столик. Туалетний столик також може бути різних розмірів і підбирається у відповідність зі стилем і оздобленням вашої спальні. Він може бути великий і громіздкий, "пузатий" з різьбленими ніжками і дзеркалом в рамі. А може бути зі світлого дерева із згладженими кутами і настінним дзеркалом для більш маленької кімнати.

Звичайно оздоблення вашої спальні залежить тільки від вас. Від вашого польоту фантазії і товщини гаманця. Але не думайте, що купивши недорогі спальні з дерева люди на довгі роки забувають про неї. Так як деревина живий матеріал, вона вимагає певного догляду за собою.

ПОРАДИ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ДЕРЕВ'ЯНИМИ МЕБЛЯМИ

  • У кімнаті слід підтримувати постійну температуру і вологість повітря.
  • Бажано уникати потрапляння прямих сонячних променів і не встановлювати в платну до обігрівальних приладів.
  • Не поліровані предмети слід протирати вологою серветкою, поліровані тільки сухою.

Також раз на місяць рекомендується обробляти меблі полиролем по дереву. Ось тоді меблі прослужать довгі роки не тільки Вам, але і Вашим дітям та онукам.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: