Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Яким має бути сучасний передпокій?

Меблі для невеликих прихожих

Передпокій в квартирі - «прохідне» приміщення, яке є «обличчям» квартири. По тому, як облаштована ця зона, можна судити про переваги і смаки господарів, їх духовний і матеріальний стан.

Більшість стандартних планувань розраховані на те, що всі двері в інші приміщення знаходяться в передпокої. Якщо передпокій має невеликі габарити, при оформленні цієї кімнати доведеться викручуватись, щоб не захламить простір і вмістити все необхідне. Мешканцям таких квартир не потрібно купувати окремо вішалку, поличку для взуття, дзеркало. Всі ці предмети зібрані в меблевому гарнітурі. Для маленьких прохідних приміщень підійдуть компактні меблі передпокій.

Просторі передпокої

Жителі міст починають звикати до того, що в багатоквартирних будинках передбачена велика прихожа кімната або великий коридор. Для того, щоб це приміщення було функціональним і привабливим, потрібно замовити відповідні меблі в передпокій. Вони повинні бути красивими, практичними і функціональними. У просторій передній кімнаті прекрасно виглядають меблі світлого тону з елементами шафи-купе. За її стулками можна заховати, не тільки одяг і взуття, а й ковдри, рушники, сумки, різні коробки, побутові прилади.

спальни спальни спальни

Різноманітність

Меблі для передпокою мають різні розміри по довжині, глибині, висоті. Кожен господар вибирає меблі, в залежності від розмірів і конфігурації коридору. У деяких випадках актуальними є кутові меблі. Вони відмінно доповнюють простір, поміщають більше речей. Місткість стає актуальною за рахунок монтажу вгорі антресолей, а з боків - пеналів, консолей, висувних конструкцій. Все залежить від дизайнерських задумів виробника.

Меблі передпокою відрізняються:

  • матеріалом виготовлення (ЛДСП, МДФ, ДСП, ОСБ, HDF, ДВП, шпон);
  • естетичною привабливістю;
  • функціональністю;
  • колірним забарвленням (світло або темно-коричневий, беж, пастель, салатний, рожевий, блакитний, жовтий, поєднання сіро-білих або сріблясто-синіх відтінків);
  • екологічністю;
  • міцністю і надійністю;
  • довговічністю;
  • ціною.

Недорогі меблі

Недорогий передпокій має компактні розміри і різне наповнення. Тут знайдеться місце для того, щоб повісити пальто, парасольку, капелюх, поставити сумку, взуття. Крім цього, в сучасних наборах встановлено функціональне дзеркало, поличку для аксесуарів, підсвічування. Купити меблі для прихожей різного дизайну можна на сайті Румак.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: