Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Функціональність шафи-купе залежить від її внутрішнього оснащення

Вже досить тривалий час шафа-купе знаходиться в тренді. Вона не виходить з моди, а тільки все більш удосконалюється. І сьогодні складно проживати в квартирі без таких універсальних меблів.

Універсальність полягає в тому, що в залежності від площі приміщення, він може розміститися в не зайнятому кутку, уздовж всієї стіни або у вузькому коридорі, не займаючи великого простору. Місткість такої шафи дозволяє звільнити житловий простір від захаращеності, а дизайнером його внутрішнього наповнення може стати сам покупець

Головне - це продумати все в подробицях перед придбанням такої довговічної і потрібної речі: місце її розташування, розміри, внутрішнє наповнення.

Місце установки шафи

Так як велику шафу рухати по кімнаті або по квартирі - справа не легка, то необхідно знайти для неї місце, де вона не буде заважати, а займе свій постійний простір, менш зручний для використання, наприклад, кут. Дуже практично використовувати як меблі шафу-купе кутову і в великих, і в крихітних кімнатах. Виходить така зручна міні-гардеробна – велика місткість на невеликій площі.

Встановлена вздовж стіни або, займаючи її частина, шафа чудово впишеться в будь-який інтер'єр кімнати. Це може бути вітальня, спальня, дитяча, передпокій. Дизайнерські розробки форм, розмірів і зовнішнього оформлення допоможуть в цьому.

Шафа-купе Шафа-купе Шафа-купе

Розміри так само залежать від приміщення та побажання покупця. Сама практична глибина 60 см, але якщо необхідно, то і при глибині 50 см внутрішній простір можна ефективно використовувати.

Внутрішнє наповнення для універсального купе

Дизайнери розробили різні варіанти полиць, ящиків і різних пристосувань для внутрішнього наповнення і оптимального використання внутрішнього простору шафи. Однак перед покупцем стоїть складне завдання, щоб визначитися:

  • де вона буде встановлена;
  • що і в якій кількості буде в ній розташовуватися;
  • як розташувати несумісні речі (взуття, білизна, пилосос);
  • які пристосування можуть знадобитися.

Важливо ознайомитися з аксесуарами, які можуть полегшити експлуатацію свого придбання. Оскільки в ній можуть розміститися білизна, одяг, верхній одяг, подушки, ковдри, пледи, дрібна і велика побутова техніка, то відповідно і місця зберігання їх повинні розташовуватися зручно і доступно.

Для цього використовуються різні пристосування:

  • полиці з різних матеріалів – скло, ДСП, сітки дротяні;
  • ящики висувні з ДСП, МДФ, кошики різних розмірів для зберігання білизни або дрібних речей;
  • полиці для взуття стаціонарні або з дроту;
  • тримачі, призначені для ременів і краваток;
  • тримачі для штор, брюк, шарфів;
  • штанги для плічок торцеві і поперечні;
  • пантографи, що дозволяють легко дістати необхідну висячу річ під самою стелею;
  • різні кріплення для побутових предметів – для праски, шланги пилососа.

Якщо виникають труднощі у виборі наповнення, то необхідно, перш, ніж купити шафу купе , порадитися з фахівцем, виклавши йому свої побажання.

Використовувані аксесуари створюють функціональність, красу і формують на шафи-купе ціни.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: