Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кухня «Ф'южн» - креативне рішення оформлення простору

Стиль «Ф'южн» - сучасний напрямок, який знайшов своє головне відображення в створенні інтер'єру. Його особливістю є можливість поєднувати в собі різні напрямки стилів, при комбінуванні меблів, декоративних елементів і техніки.

Особливості напрямку кухні «Ф'южн»

При виготовленні кухні «Ф'южн» виробники комбінують різні матеріали і фасади. Матеріали можуть на перший погляд здатися непоєднуваними, наприклад: пластик з гранітом, або метал з деревом. Головне досягти гармонії між матеріалами, що використовуються, тоді поєднання буде виглядати доречно і привабливо.

Стилю кухні «Ф'южн» виразно необхідний порядок. Кожному предмету своє місце. Кухня не повинна виглядати в стилі «сільської неохайності», тому для всього кухонного начиння знайдеться своє затишне місце у відділах модулів меблів, що використовуються.

Особливу увагу слід звернути на колірні рішення. Неординарність стилю досягається за рахунок використання несумісних матеріалів, тому кричущі яскраві кольори будуть недоречні. Ми рекомендуємо використовувати пастельні відтінки, вони виглядають благородно і спокійно. Якщо вам хочеться яскравих фарб, ви можете їх поєднувати з пастельними фасадами, але почуття міри повинне бути у всьому, щоб ваша кухня, купити яку ви вирішили, не стала позбавленою смаку, акцентів додайте трохи.

купить кухню купить кухню купить кухню

Стиль «Ф'южн» любить простір, не потрібно робити зайвий декор, якщо простір не дозволяє, також обережніше варто бути з картинами і декоративними елементами, модульні меблі не люблять надмірностей.

Освітлення повинно бути сучасним, як сам стиль, найкращим рішенням буде використання підсвічування у вигляді точкових світильників, громіздкі люстри обтяжать стиль кухні і не зовсім підходять до цього варіанту меблів.

Де купити

У нашій компанії ви можете купити кухню в стилі «Ф'южн». Кухні представлені комплектами модулів, які ви можете комбінувати на свій розсуд. У нас ви знайдете різні варіанти, якщо у вас невелика кухня, купити можна кутову модель, вона візуально створить додатковий простір і зможе бездоганно передати стиль «Ф'южн».

Покупка не займе у вас багато часу. Замовивши зворотний дзвінок на сайті, ви зможете в короткий час отримати всю необхідну інформацію від наших фахівців, про модель, що сподобалася і можливості оплати. Ми цінуємо гроші і час своїх клієнтів, тому пропонуємо гнучкі умови оплати і короткі терміни доставки.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: