Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Кухня з акцентом: які кольори краще всього підібрати для дизайну кухні

Багато людей під час ремонту стикаються з проблемою вибору кольору: не знаючи, як і які кольори поєднувати, можна прийти до зовсім неприємного результату. Адже колір – це мало не найголовніший фактор вашого емоційного стану. Невірно підібравши колірну палітру кухні, ви ризикуєте створити дискомфортну обстановку приміщення, де ви зазвичай їсте або готуєте.

Фарбована кухня: як підібрати поєднання кольорів в кухні так, щоб створити стильний і комфортний інтер'єр?

При виборі колірної гами необхідно спочатку визначитися, які кухонні меблі ви збираєтеся придбати. Якщо ви не хочете витрачати багато часу і впевнені в своїх перевагах, то, швидше за все, ви вибрали модульну систему. Найчастіше, вона продається стандартних розмірів у вже готовому колірному поєднанні (це набір з шаф і полиць 2-3 поєднаних кольорів).

Але якщо не один колір меблів із запропонованих в магазині вас не влаштував, то є відмінне рішення: придбати меблі і пофарбувати її самостійно в будь-який вподобаний колір. Це дуже зручно, адже при бажанні, її можна буде перефарбувати, тим самим змінивши дизайн, не вносячи масштабних змін.

Але в який же колір пофарбувати кухонні меблі, і які кольори краще підходять для цього приміщення?

Психологи рекомендують не використовувати темні кольори в місці, де ви будете їсти – це зіпсує апетит. Але і надлишок яскравих, ріжучих очей квітів може негативно позначитися на психіці – людині складно довгий час перебувати в такому приміщенні, а процес готування часто займає час.

Виходячи з цього, найоптимальнішим варіантом колірного оформлення кухні є світлий, непомітний інтер'єр з «базових»:

  • сірого;
  • бежевого;
  • білого;
  • світло-коричневого;
  • молочного.
шкаф купе шкаф купе

Але такий інтер'єр може здатися вельми нудним і бляклим. Тому ідеальним рішенням буде «розбавити» його контрастними деталями: кількома вазами, світильником над столом, кухонними рушниками, серветками, подушками для стільців або навіть самими стільцями незвичайних і яскравих кольорів.

Але слід зауважити, що всі контрастні деталі повинні поєднуватися між собою, інакше кухня буде виглядати неохайно і неакуратно. Бажано, як акцентів не використовувати більше трьох кольорів.

Самі підходящі в цьому випадку комбінації кольорів:

  • Зелений, жовтий і блакитний;
  • Червоний, бірюзовий і салатовий;
  • Оранжевий, синій і жовтий;
  • Оливково-зелений, малиновий і коричневий;
  • Смарагдовий, бузковий і помаранчевий.

Тепер ви знаєте, як грамотно підійти до колірного оформлення оригінальної і стильної кухні. Безумовно, при розробці дизайну модульні кухні, в першу чергу, вам необхідно спиратися на ваші особисті смаки і переваги. Будьте креативні в своїх ідеях і не бійтеся втілювати їх в реальність.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: