Roomak
UA
RU
clear-img
+38 (096)
показать номер
Написати нам

Купівля нового ліжка для дитини - це новий етап його життя

Коли в нашому житті з'являється малюк, ми хочемо дати йому найкраще. Спочатку купуємо найкращу дитяче ліжечко. Але коли дитина починає дорослішати, виникає проблема щодо покупки йому нового великого ліжка. З дитячого ліжечка він уже виріс і тепер настає момент, коли дитина стає самостійною.

В цьому випадку відмінно підходять односпальні ліжка. Їх існує кілька видів:

  • модульні;
  • викатні;
  • трансформери;
  • горища;
  • з бортиками.

Розміри ліжка залежать від того, до якого віку ви їх купуєте. Якщо від 3-х до 6-ти років, то він становить 140х60 см, висота від підлоги 30 см. А якщо потрібне ліжко для школярів-підлітків, то його розміри будуть стандартними 180х90 см, а висота основи дорівнює 50-ти см.

Колірна гамма може бути будь-якою, все залежить від вашого бажання та інтер'єру кімнати. Важливим критерієм у виборі ліжка - це визначитися до якого віку ви купуєте ліжко, до шкільного чи підліткового.

купить кровать купить кровать купить кровать

Модульне ліжко це відмінне рішення для будь-якої дитячої кімнати, чи то вона велика, чи маленька. Вона складається з одного або двох спальних місць, ящиків, тумбочок, шафок. Так само при бажанні можна додати ігрову або навчальну зони. Ціна такого ліжка буде порівняно вищою, ніж інші види.

Викотне ліжко - це один з варіантів, коли мало місця або хочеться простору в денний час. Такі ліжка мають зручний механізм, вони легко розкладаються. Дитина може робити це самостійно.

Ліжко-трансформер підійде для дитини від народження до шкільного віку. У ньому можна змінити довжину. Якщо дитина виросла, йому замінять матрац. За бажанням можна замовити ліжко, яке буде трансформуватися в стіл.

Ліжко-горище люблять всі діти. Їм зазвичай подобається спати нагорі, за винятком, якщо дитина боїться висоти. Це ліжко так само відмінно підійде для економії місця, внизу можуть бути ящики або розташовуватися ігрова, навчальна зони.

Ліжко з бортиками підійде для дітей, які часто крутяться. Довжину бортиків можна регулювати, а коли вони вже не знадобляться, їх прибрають.

Найкраще купити ліжко односпальне, щоб дитина звикла спати на ньому. Коли спальне місце занадто велике це не всім зручно.

Якщо дитині виповнилося три роки, то вже зараз варто задумати про вибір. Потрібно врахувати всі розміри, вибрати яке саме ліжко потрібно купити, якого воно буде кольору, форми і розміру. Це точно не той випадок, коли варто затягувати з вибором.

У нашому інтернет-магазині ви обов'язково знайдете саме ту модель, яка сподобається і вам, і вашому малюкові.

 
 

Швидке замовлення:
+380





Вхід на сайт:

запам'ятати мене
Відновлення пароля:
Інструкція по відновленню пароля
буде відправлена на пошту вказану
при реєстрації на сайті.
Реєстрація: